Her Öğrenciye 10 Bin TL Kupon
Haberin Foto Galerisi

Her öğrenciye 10 bin liraya kadar yükseköğrenim kuponu verilecek

Milliyetçi Hareket Partisi 1. Sıra Milletvekili adayı Aynur Yıldırım üniversite öğrencileriyle sohbet etti. MHP iktidarı ile üniversite öğrencilerinin sorunlarının büyük bir kısmının çözüleceğini söyleyen Yıldırım, kendisinin de üniversite yıllarında yaşadığı zorlukları anlattı. Sosyolog olan Yıldırım, “Sizin halinizden en iyi ben anlarım” dedi.

MHP’li milletvekili adayı Aynur Yıldırım seçim ziyaretleri yaptığı esnada üniversite öğrencileriyle bir süre sohbet etti. MHP iktidarı ile üniversite öğrencilerinin sorunlarının çözüleceği müjdesini veren Yıldırım konuşmasında, “Her öğrenciye 10 bin liraya kadar yükseköğrenim kuponu verilecektir. Üniversite kayıtları ile aynı anda yurt yerleştirmeleri de yapılacak, talep eden her öğrenciye yurt ya da yurt şartlarıyla barınma imkânı temin edilecektir” dedi. Üniversite mezunun olan Yıldırım öğrencilerin sorunlarını dinledikten sonra “Üniversite giriş sınavı kaldırılacak, bunun yerine, ilköğretim ve orta öğretimde etkili bir yönlendirmeye bağlı olarak, uygulanacak müfredat ile orta öğretim başarısını ve orta öğretim sonunda yapılacak “Olgunlaşma sınavını” esas alan ve fırsat eşitliğini ve adaleti gözeten üniversiteye geçiş sistemi uygulamaya konulacaktır” şeklinde açıklamada bulundu.

Anahtar Kelimeler:
MHPAynur Yıldırım
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
V.b 8 yıl önce

Belediyede mhp ye verdik pisman olduk malasef mhp ye oy yok ikinci hataya dusmeyecem

Avatar
Objektif olun yeter 8 yıl önce

Ya o vaatlerden once sen mhp li belediyenize gitte baskana sor bu kaldirimlarin hali ne kime kaca sattiniz bu kaldirimlari diye sor. Belediye otobus saatlerini dahi duzenleyemeyen bi baskandan sonra mhp ye verilecek oy yok.

Avatar
AH KARDESIM 8 yıl önce

iki dönem mhp ye verdim. Ellerine bir fırsat geçti hükümet ortağı olabilirlerdi ama her şeye Hayır dediler. O ZAMAN BEN DE HAYIR di yo rum.