Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Mehmet Ali Kıllı Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük

İkramiyeyi Değil, Maaş Bile Ödeyemezler
Foto galeriye git
TUNÇ GÜRGENPINARI’NDA

AK Parti Bartın Milletvekili ve adayı Yılmaz Tunç, beraberinde , İl genel meclis başkanı Kenan Dursun, Merkez ilçe başkanı Ali Eyüpustaoğlu, Belediye meclis üyesi İlker Camcı ve bazı teşkilat mensupları ile birlikte Bartın Merkez Gürgenpınarı’nda esnafları ziyaret ederek kıraathanede emekli maaşları ile ilgili soruları cevapladı.

Onlar ikramiyeyi boşver, maaşın aslını bile ödeyemezler

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu bir geçmişine bakmak lazım diyen Milletvekili TUNÇ, o gitsin SSK emeklilerinden önce özür dilesin. Vatandaşların primlerini genel müdürlüğünde çarçur eden Kılıçdaroğlu’ydu. SSK, 1992’den önce zarar etmiyordu. O genel müdür olduktan sonra 1998’de zarar 1 milyar TL’yi açtı. 1999’da genel müdürlükten istifade etti. DSP’ye milletvekili olmak için müracaat etti. DSP ‘Sen SSK’yı batırdın’ diyerek kabul etmedi. Kapıdan kovdu” ifadelerinde bulunarak. O ikramiyeyi boşver maaşın aslını bile ödeyemez. Dedi.

Tunç, “Muhalefet kesenin ağzını açtı. Biri 5000 veriyor, biri 2500 veriyor diğeri ikramiye, her şeyi vaat ediyorlar. Bekara karı boşamak kolay. Bir zamanlar Cem Uzan diye biri vardı, parti kurmuştu ne vaatler vermişti bu millete, ama milletin parasını dolandırdı ne partisi kaldı ne kendisi, kaçıp gitti. CHP Genel Başbakanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2 maaş ikramiye vaat ediyor. Noterden taahhütnamesi bile var. Vermedi diyelim. Biz bu taahhütnameyle yerine getirilmediğinde hiçbir şey yapamayız. Kılıçdaroğlu’nun maaşına haciz bile koyamayız. Milleti kandırmanın anlamı yok. Biz iktidar dönemimizde emekli maaşını 4 kat arttırdık. artırmaya devam edeceğiz”.dedi.

“Ülkemizi 4 kat daha büyüterek emekli maaşını da 4 kat artıracağız.

Merkez Gürgenpınarı Köyünde konuşan AK Parti Bartın Milletvekili ve Adayı Yılmaz Tunç “Ülkemizi krizlerden kurtardık, 13 yılda yatırımlarla Türkiye’yi 4 kat büyüttük hedefimiz 2023’e kadar 4 kat daha büyütmek Dünyanın ilk 10 ekonomisine girmek, ekonomimiz büyüdükçe paralel olaraktan emeklimizin maaşı 4 kat artırmak olacak” dedi.
Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Parti iktidarının 13 yılda, ülkemizin toplam milli gelirini 230 milyar dolardan 800 milyara çıkardıklarını, iktidarı devraldıkları 2002 yılında asgari ücretin 100 doların altında, memur maaşının da 200 doların altında olduğunu belirterek bu gün halkımızın alım gücünü en az 4 kat artıran, milletimizin parasını millete hizmet olarak akıtmaya devam edeceklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
muallim 74 9 yıl önce

ya bir siyasetçi vatandaşına sana ikramiye vermiyeceğiz diye propoganda yapar mı?verceğim diyen adama niye veriyorsun denilir mi?herhalde sizin kafanız iyi.ey vatandaş böyle yalanlara kanmayın,siz hiç vatandaşının aleyhine mecliste kanun çıkaran milletvekili görmek istiyorsanız akpye bakın.mebus cuma içtenin izmirli vatandaşlara ne söyledi,henüz taze.

Avatar
deli murat 9 yıl önce

akapeden önce maaş yoktu zaten çakıl taşıyla maaş alıyorduk :)

Avatar
sayin vekil bi asgari ucretfen haberdar olun 9 yıl önce

Sayin vekil bu secimlerde halkin asgari ucretlinin mefaati icin ne vaad ediyosun. Sadece baslanlik. Yolmus tunelmis benim cebimde para olmadiktan sonra tuneldemi yasiycam.

Avatar
muallim 74 9 yıl önce

ayda 14 bin lira ve 7500 lira emekli mebus maaşıyla toplamda 20-21 bin lira maaş alırken emekli neden 2 bayramda ikramiye vermiyorsunuz sayın vekil,vekilken tekrar aday olamayan veya seçilemeyen vekil adaylarının 4 yıl sosyal güvenlik primi en üst tavandan meclis tarafından ödenecektir.vekillik yapan ve ailesi ölünceye kadar meclisten sağlık yardımı alacak,sayın vekil ben bir ay prim ödeyemezssem hastane kapısından kovuluyorum.evlat vergisini getiren siz değilmisiniz?gss adında bir şey uydurarak çalışmayan 18 yaşını dolduran okumayan çocuğun bile sigorta borcunu babasına yıkıyorsunuz,daha sayıyım mı?

Avatar
gerçekçi 9 yıl önce

hasta bakım paralarını, engeli maaşlarını, yaşlılık aylıklarını neden kestiğinizi anlatsana..nerden kırpacağınızı bilemiyorsunuz..ekonomi o kadar düzgün de neden emekliye zam yapmıyorsunuz..halkı gerçek bilgilerle bilgilendirin lütfen...bir yiğit çıkıpta, sen milyon dolarları götürenleri neden akladın demiyor, bende buna şaşıyorum..