İşte Ak Parti'nin Aday Adayları

24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde Bartın'da Ak Parti'den aday olmak isteyen isimler yarın başvurularını yapacak.

Kamudaki görevlerinden istifa eden Emin Özkan ve Ahmet Bensiz'in yanı sıra, aday adayı olduğunu açıklayan Murat Yıldırım'la birlikte, Fahri Ustaoglu, Yasar Arslan, Mehmet Asım Kulak, Hüseyin Manav, Mustafa Yelkenci, Muhammet Köse, Musa Gürüz, Mehmet Yılmaz, Yasemin Dora Kurtkaya ve Müjdat Gür aday adaylığı için başvuru yapacak.

Yarın saat 12:00'de başlayacak başvurular 17:30'a kadar devam edecek.

24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri aday adaylığı başvuruları 29 Nisan'da sona erecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakan 6 yıl önce

3 dönem kurali esnetilerek yilmaz tunç tekrar aday gösterilmeli. Bartina yaptığı hizmetler ortadayken başka bir aday aramak mantıksız olur.

Avatar
KAMER 6 yıl önce

yılmaz tunç' a bartinimiz'ın ihtiyacı var..hizmet görmek istiyorsak...

Avatar
eğitimci 6 yıl önce

yılmaz tunç milletvekilliği ve hizmet nasıl yapılır konusunda iyi bir ders verdi...ankarada da bartında da ağırlığı var.ve mikrofonu tiretiyor..bir hatip...o işi profosyonelce yaptı..keşke 3 dönem kuralını aşabilse..bu işler önüne gelenin yapacağı iş değil..bir vasıf olacak..

Avatar
doktor 6 yıl önce

Yılmaz tunç bey 3 dönem boyunca bartına yaptığı hizmetler ile bartinimiza önemli katkilarda bulundu, çok deneyimli ve işini iyi yapan bir siyasetçi, tecrübesi çok onemli, inşAllah 3 dönem kuralini aşar ve hizmet etmeye bu dönemde bartinimiza hizmet etmeye devam eder