Kalay: Projelerimizle farkı kapatacağız

 “PROJELERİMİZLE DİĞER İLLERLE ARAMIZDA OLUŞAN FARKI KAPATACAĞIZ”

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, “Biz açıkladığımız tüm projeleri gerçekleştirerek Bartın’ın AK Partili Belediyelerin olduğu diğer illerle aramızda oluşan farkı kapatacağız” dedi.

Kalay,”Bizim Projelerimiz AK Partili belediyelerce birçok il ve ilçelerde yapıldı”

Projeleri değerlendiren Belediye Başkan adayı Kalay, “Kent parkı, otopark ve yaşam alanlarının yer aldığı kent meydanı, toplu konut, ırmak ıslah ve rekreasyonu, Aladağ seyir terası ve Aladağ ile kent park arası teleferik, yürüyen merdivenler, katlı kavşaklar, İnkum Tüneli, İnkum seyir terası, katı atık bertaraf tesisi, içilebilir su, Bartın üniversite arası tramvay hattı, Ro-Ro limanı, yaşlı ve engelli vatandaşlar için yaşam merkezleri, TOKİ köprüsü, mesire alanları, kapalı ve modern semt pazarları, meslek edindirme kursları, çevre yolu, atık su artıma tesisleri, katlı otoparklar gibi içerisinde dev projelerimiz bulunmaktadır. Projelerimizin hepsi ayağı yere basan projeler ve gerçekleştirilebilir projelerdir. Bizim projelerimiz AK Partili belediyeler tarafından birçok şehirde ve ilçede yapılmış projelerdir.”Dedi.

AK Parti dünyaya meydan okuyan projeler gerçekleştiren bir partidir.

Bartın Belediye Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay, “Son dönemde AK Parti dünyaya meydan okuyan projeler gerçekleştiren bir partidir. Bugün Marmaray Projesi 150 yıllık bir rüya, 3. köprü ve dünyanın en büyük hava alanlarından birinin yapılması yine kanal İstanbul projesi bunların örneğidir. Biz açıkladığımız tüm projeleri gerçekleştirerek Bartın’ın diğer illerle arasında oluşan farkı kapatmaya çalışacağız. Bu projelerin hepsinin bütçesi ve kaynağı hazır durumdadır. Biz bunların hepsinin sözünü alarak seçim vaatlerimizin arasına koyduk. Bizim projelendirdiğimiz işlere muhalefetin hayalleri bile yetişmez. Şu diğer partilerin projeleri ile bizim projelerimiz kıyaslandığında Bartın’da bugüne kadar böyle projeler yapılmadığı için insanların inanması da güç oluyor. Bunlar yapılabilir mi diye düşünüyorlar. Bartın Belediyesi’nin tek başına altından kalkamayacağı projelerde var. Bunlar için biz ilgili bakanlıklarımızdan destekler alacağız ve bunların sözünü de almış durumdayız” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Seyfettin Kalay
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KARA TREN 10 yıl önce

31 mart sabahi hatta 1 ni̇sanda o trene karabükte varsa bi̇nersi̇n, yoksa i̇stanbul ankaraya gi̇di̇p bi̇nersi̇n. seni̇n hükümeti̇n parti̇n önce ki̇razliköprü barajini bi̇ti̇rsi̇n zonguldak havaalaninin tabelelasini bartin di̇ye photosopta deği̇şti̇r al sana bartin havaalani tranvaya bartin yazmakla olmuyor bu i̇şler sn kalay

Avatar
haberci 10 yıl önce

vayvay.. seyfettin hocaya bak hele...tranvaya bartın yazmış....yürü be hocam kim tutar seni..sonuna kadar arkandayızz..31 martta ben yolcu edeceğim seni karabüke.. emin ol :)

Avatar
hakan 10 yıl önce

bartına sadece bu projeler deil yaz için projeler yapılması lazım

Avatar
güzel projeler 10 yıl önce

daha iyi bir ekonomi için akp

Avatar
KARABÜKE UĞURLAYACAKLAR.. 10 yıl önce

kim kimi uğurlar artık o gün görürüz.

Avatar
biraz daha tutarlı olun 10 yıl önce

sayın kalaya sormak lazım bir sehire tranvay yapılabilmesi için o ilin nufusunun ne kadar olması gerektiği ve günlük en az kaç kişinin kullanması gerektiğini saygıdeğer halkımıza söyleyiversin zahmet olacak ama :))))

Avatar
Fark Var...! 10 yıl önce

bir tek rıza yalçınkayaya ses çıkartmayan saygı duyan seyfettin kalaydır ! gördüğüm bildiğim kadarını beyan ederim.

Avatar
bay j @KARA TREN 10 yıl önce

o havaalanını oraya senin baban mı yaptı... diye sorarlar adama...