Kalaycı: Ben de 28 Şubat Mağdurlarından Biriyim

28 Şubat postmodern darbesinin yıldönümünde bir mesaj yayımlayan Ak Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, kendilerinin de 28 Şubat mağduru olduğunu açıkladı.

Kalaycı mesajında, "Ben de 28 Şubat Mağdurlarından biriyim İmam Hatip ve Ezher’li olarak sanki vebalı gibi görüldük. Türbanlı kızlarımıza Kara Fatma denildi. Başörtüsüyle ilgili birçok mağdur yarattılar. Ülkemizin Başbakanına hakaret ettiler. Ülkemizin kaynakları talan edilerek. Bankaları boşalttılar. Biz bu vatanın öz evladı olarak üvey evlat muamelesi gördük. İstedikleri kadar seçim kazansınlar bize vız gelir tırıs gider, 28 Şubat Bin Yıl sürecek dediler. Oysaki bizler bugün Afrin'e giden Mehmetçiğimizin nasıl bizi beklemeyin dedikleri gibi bizlerde vatanımız ve milletimiz için gözümüzü kırpmadan canımızı veririz.

Allah'a hamd olsun ki o günlerden bugünlere geldik. 28 Şubat'ın yıl dönümü münasebetiyle tüm halkımızı; milli iradeyi vesayet altına alabilecek; tüm oluşum ve güç odakları karşısında, dimdik, birlik ve beraberlik içerisinde olmaya davet eder, saygılarımı sunarım. Biz Birlikte Güçlüyüz" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Turhan Kalaycı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ABDİPAŞA BAHRİ 6 yıl önce

sayin başkanim seni̇n bi̇r i̇i̇mam hati̇pli̇ olarak gurur duyuyorum yolun açik olsun Allahah emanet ol