Kantinci esnafnın sorunları masaya yatırıldı

Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Parti Bartın Merkez İlçe Başkanı Regaip Bayraktar ve Merkez İlçe Başkanı Yardımcısı Sabri Açıkgöz ile birlikte katıldığı Kantinci esnafının sorunlarının dile getirdiği toplantıda, Bartın Kantinciler Odası temsilcisi Ayhan Tepe’nin sunumunun ardından bir konuşma yaptı. Milletvekili Tunç konuşmasında; “fırsat buldukça Meslek odalarının ve temsilcilerinin bu tür toplantılarına katılarak sorunları yerinde tespit etme imkanımız oluyor, bu toplantıda da sizlerin ifade ettiği hususlarla ilgili olarak aldığımız notları ilgili mercilerle paylaşarak sorunlarınızın çözümü noktasında gereken gayreti göstereceğiz” dedi.

Toplantının ardından Kantinci esnafları da Milletvekili Tunç’u kendi aralarında görmekten mutlu olduklarını, toplumun her kesimini dinleyen, çözüm üreten bir Milletvekili olarak kantincilerin sorunlarına da duyarlı olacağına inandıklarını belirterek, teşekkürlerini ilettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.