Öne Çıkanlar BAKKA Ulus Kurucaşile Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı Filiz Fırat Emine KOÇOĞLU UEFA

Kumluca'ya Çıkarma

Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç Kumluca'da Belde Teşkilatının Düzenlediği Kahvaltılı Toplantıda Konuştu: Kumluca Beldemize Yatırımlarla Sahip Çıktık”

AK Parti Bartın Milletvekili TBMM Adalet Komisyonu Sözcüsü Yılmaz Tunç, AK Parti Kumluca Belde teşkilatının düzenlediği Kumluca Beldesi Köy ve Mahalle Muhtarları, STK Temsilcileri ile Kumluca halkının yoğun ilgi gösterdiği kahvaltılı toplantıya katılarak, güncel siyasi konular ve beldedeki gerçekleştirilen yatırımları anlattı.

Kumluca Beldesinde gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Bartın Milletvekili Tunç’un yanısıra, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, İl Başkanı Turhan Kalaycı, Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez, Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Güney, AK Parti Ulus İlçe Başkanı Kadir Saraç, Kumluca Belde Başkanı Cihan Ustaoğlu ve bazı teşkilat mensupları katıldı.

Selamlama konuşmalarının ardından İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun’un köylere yapılacak yeni yatırım programları ile ilgili açıklamalarda bulunduğu toplantıda Milletvekili Tunç, Kumluca Beldesinden bütün seçimlerde tam destek aldıklarını ve son Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini getiren 16 Nisanda gerçekleştirilen Halkoylamasında Kumluca Halkının yüzde seksen EVET ile rekor destek olduğunu belirterek Kumluca halkına destekleri için teşekkür etti.

Güncel, siyasi konular ve beldedeki yatırımları değerlendiren Milletvekili Tunç, Kumluca'da önemli yatırımlar yaptıklarını belirterek, Kumluca Çayı ve yan dereleri taşkın koruma çalışmalarının ve Kumluca'nın muhtelif köylerinde taşkın koruma çalışmalarının tamamlandığını söyledi. Milletvekili Tunç, Abdipaşa-Kumluca yolu'nun yatırım programına alındığını, Kumluca'nın en önemli problemi olan Kozcağız-Kumluca büyük bölümünün tamamlandığı belirtti. Milletvekili Tunç, eğitim alanında Kumluca'ya lise binası kazandırdıklarını ve Kumluca İmam Hatip Ortaokulunu açtıklarını, Kumluca'nın SUKAP projesinden yüzde 50 hibe desteği ile 2 milyon lira tutarında alt yapı çalışmalarını tamamladıklarını, spor tesisleri için gerekli ödenekleri aktardıklarını söyledi. Milletvekili Tunç, Kumluca'yı Bakanlar Kurulu kararıyla fındık desteklemesi kapsamına aldıklarını ve fındık üreticilerinin bundan faydalandığını söyledi.

Kumluca YİBO Okulunun Bartın Üniversitesine bağlı Meslek Yüksek Okulu açılması ile ilgili Kumlucalıların talepleri hakkında konuşan Milletvekili Tunç, bununla ilgili bir dosyanın Belde Başkanı Cihan Ustaoğlundan oluşan heyetin kendisine ulaştırdığını ve bu talebi hemen Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’a ulaştırarak, Kumluca Yatılı İlkokulu ve Ortaokulunun Meslek Yüksek Okulu olması için Kumluca halkının yoğun bir talebi olduğunu ve buradaki binanın değerlendirilmesi için gerekli girişimleri yaptıklarını ifade etti. Bartın Üniversitenin 2008 yılında kurularak yeni yerleşkesinde halen büyümeye devam ettiğini belirten Milletvekili Tunç, Ulus İlçesine hayırseverlerin destekleriyle yapılan binaya Meslek Yüksekokulu açtıklarını, Kurucaşile ilçelerimize de Bartın Meslek Yüksekokulunun Programlarını açtıklarını, Üniversitemizin 1200 Dönümlük Yeni Kampus alanındaki fakülte binaları ile sosyal tesislerin yapımının devam ettiğini söyledi.

Anahtar Kelimeler:
KumlucaUlusTurhan Kalaycı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
seçim yakın anlaşılan 6 yıl önce

kumluca yolunu kumlucalılar unutmadı. kumlucaya bir cezadır diyen il genel meclisi yetkililerinide unutmadı. i̇smail can mhp den başkan olmasının cezasını 1 yıl bozuk yolda çekti. bazı şeyler unutulmaz