Kumlucalılar'ın görüş ve taleplerini dinledi

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç Kumlucalı hemşehrileriyle biraraya gelerek, Kumluca Beldesine yapılan yatırımları anlattı, görüş ve taleplerini dinledi

Bartın Milletvekili TBMM Adalet Komisyonu Sözcüsü Yılmaz Tunç, İl Başkanı Turhan Kalaycı, İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Güney, AK Parti Ulus İlçe Başkanı Kadir Saraç, Kumluca Belde Başkanı Cihan Ustaoğlu ve bazı teşkilat mensuplarımızın katılımıyla gerçekleşen toplantıda Kumlucalı hemşehrileriyle biraraya gelerek, Kumluca Beldesine yapılan yatırımları anlattı, görüş ve taleplerini dinledi.

Kumluca beldesindeki hükümet yatırımlarını değerlendirildiği ziyarette konuşan Milletvekili Tunç, Kumluca'da önemli yatırımlar yaptıklarını belirterek, Kumluca Çayı ve yan dereleri taşkın koruma çalışmalarının ve Kumluca'nın muhtelif köylerinde taşkın koruma çalışmalarının tamamlandığını söyledi. Milletvekili Tunç, Abdipaşa-Kumluca yolu'nun yatırım programına alındığını, Kumluca'nın en önemli problemi olan Kozcağız-Kumluca büyük bölümünün tamamlandığı belirtti.

Milletvekili Tunç, eğitim alanında Kumluca'ya lise binası kazandırdıklarını ve Kumluca İmam Hatip Ortaokulunu açtıklarını, Kumluca'nın SUKAP projesinden yüzde 50 hibe desteği ile 2 milyon lira tutarında alt yapı çalışmalarını tamamladıklarını, spor tesisleri için gerekli ödenekleri aktardıklarını söyledi. Milletvekili Tunç, Kumluca'yı Bakanlar Kurulu kararıyla fındık desteklemesi kapsamına aldıklarını ve fındık üreticilerinin bundan faydalandığını söyledi.

Anahtar Kelimeler:
KumlucaSUKAPTurhan Kalaycı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.