Öne Çıkanlar Kurban Bayramı Taekwondo Şiremirçavuş Ellibaş Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Karabük Sezai Mustafa doğan

Maden'den Birlik Beraberlik Mesajı
Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanlığı yönetim kurulu seçime odaklı gelişmeleri yapmış olduğu toplantıda değerlendirdi. Merkez ilçe başkanlığı yönetim kurulunun yanı sıra belde ve ilçe başkanlığı teşkilatlarının da hazır bulunduğu toplantıda birlik beraberlik mesajı verildi.

Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Tuncay Maden yapmış olduğu konuşmada, '' Bugüne kadar hiç yılmadan çalışmaya devam ettik. Bizim için önemli olan halka hizmet etmektir. Milliyetçi Hareket Partisinin kapıları herkese açıktır. Biz kardeşliği, insana sevgiyi ortaya koymak için her zaman bir aradaydık ve bu birlik beraberliğimiz devam edecektir. 9 aylık bir seçim çalışması geçirdik. 7 Haziran seçimlerini kaybetme sebebimiz kesinlikle yapmış olduğumuz çalışmalar değildir. Bu seçimlerde geçmiş dönemlere bakarak daha yoğun bir tempo ile çalışıldı. Milletvekilliği bize nasip olmadı bu halkımızın kararıdır ve saygı duyuyoruz. İl, ilçe, belde başkanlarına, yönetimlerine, kadın kollarına ve Milletvekili Adaylarımıza 9 aylık hummalı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. 7 Haziran seçimleri kapsamında bizlere destek veren ve vermeyen herkese sonsuz teşekkür ediyoruz. Asla kimseye karşı kırgınlığımız yoktur. Birlik ve beraberlikten ödün vermeden çalışmalarımıza aralıksız olarak devam edeceğiz. Önümüzdeki süreçte teşkilatlarımızla birlik ve beraberlik içinde ne gerekiyorsa yapacağız''dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.