MHP Adayları Kozcağız'da

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın MHP Bartın Milletvekili Adayı Dr. Orhan Kırşanlı ve Savaş Buyurman ile birlikte Kozcağız Beldesini ziyaret etti.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kozcağız’da kıraathane ziyaretinde bulundu. Ziyaretinde Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’a, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın 1.sıra Milletvekili Adayı Op. Dr. Orhan Kırşanlı, 2.sıra Milletvekili Adayı Savaş Buyurman, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu ve teşkilat üyeleri eşlik etti. Kozcağızlı vatandaşlarla çay içerek sohbet eden Bartın Belediyesi çalışmaları ve ülke gündemi hakkında bilgiler verdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın yoğun çalışma programından vakit bulduğu vakitlerde Bartın’ın ilçe belde ve köylerindeki davetlere de icabet ederek özel günlerinde vatandaşlarla birlikte olduğunu söyledi.

Akın açıklamasında,” Sadece mahalleler ve mücavir alanlarda yaşayanlar için değil, tüm İlçe, Belde ve Köyleriyle Bartın’da yaşayan tüm vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyor, imkânlarımız ölçüsünde yanlarında olmaya çalışıyoruz. Bu mübarek ramazan akşamında da Kozcağızlı hemşerilerimizle çay içip sohbet etme imkânı bulduk. Bizleri ağırlayan değerli dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
KozcağızOrhan Kırşanlı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.