Öne Çıkanlar BAKKA Ulus Kurucaşile Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı Filiz Fırat Emine KOÇOĞLU UEFA

MHP adayları seçim çalışmaları

Esnaf ziyaretlerin De Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment Özçelik, Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin, Belediye Meclis Üyeleri Şemsettin Çöme, Necmi Balık, Ender Çil ve İl Genel Meclisi Üyesi Aynur Yıldırım hazır bulundu.

Ziyaretlerde Esnaf’ın sıkıntılarını dinleyen Bilgin ve Kabasakal sıkıntıların çözümü için genel seçimlerde kendilerine destek istediklerini, gösterilen ilgiden oldukça memnun kaldıklarını alacakları her oyun kıymetini bilip hakkını vereceklerini ifade ettiler.

BİLGİN AYNI GÜN PASTANE AÇILIŞINADA KATILDI

Açılışın ardından işletme sahipleri ve davetlilerle sohbet eden Sezai Bilgin “Biz memleketimizin içinde bulunduğu zor şartlarda Bartın’da yatırım yapan işyeri açan ve yatırım yapmak isteyen herkesin yanındayız işletmenizin hayırlı uğurlu olmasını bol kazançlar getirmesini diliyorum” dedi.”

Çatmaca mevkiinde yapılan Emircan pastane ve Fastfood salonu açılış töreninin ardından MHP Milletvekili Adayı Sezai Bilgin davetlilerle bir süre daha sohbet ettikten sonra, açılışta hazır bulunan Belediye Başkanı Cemal Akın, ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin ile birlikte Hayırlı ve bol kazançlar dileyerek oradan ayrıldılar.

ESNAF ZİYARETLERİ

Milliyetçi Hareket Partisi 1.Sıra Milletvekili Adayı Sezai Bilgin ve 2.sıra Milletvekili Adayı Avni Kabasakal Bartın’ın Kozcağız Beldesine Bağlı Kıranpazarı köyünde pazaryeri esnaflarını ve kahvehaneleri gezip vatandaşların sıkıntılarını dinledi. Kıranpazarı Esnaf ve köy sakinlerinden destek istemek için ziyaretlerde bulunun MHP 1.sıra Milletvekili adayı Sezai Bilgin ve 2.sıra Milletvekili Avni Kabasakal vatandaşlara hallerini ve hatırlarını sordu.

“İŞ VE AŞ İÇİN BASIN MÜHRÜ MHP’YE”

Alış veriş için pazaryerinde bulunan bayanlar “sağlık ocağına giden yolumuz bozuk yetkililere o kadar söyledik yapmadılar bir türlü. Cebimizde doğru dürüst paramız yok ucuz bir şeyler görürsek azcık alıp gideceğiz “ dediler. Sezai Bilgin’in cevabı ise şöyle oldu “Hesabını sorun şu halinizin, sağlık ocağınıza giden yol bir türlü yapılmazken Milletvekili Yılmaz Tunç Yollara Trilyonluk yatırım yaptık diyor. Buralara gelirse şayet sorun ona bahsettiğiniz sağlık ocağı’nın yolundan geçen insan değil mi deyin. Pazara diye evden çıktık ama bom boş dönüyoruz. Emekli eşimizin maaşıyla veresiyeleri ödeyince çantamızda 15-20tl parayla buraya geliyoruz. Beğendiğimizi giyemiyor beğendiğimizi yiyemiyor karnımızı zor doyuruyoruz deyin. Bari yapmadıkları şu yolun parasını emekliye dağıtsınlar ve ya hiç yol yapmasınlar tüpü, gübreyi,ilacı,yemi, mazotu ucuzlatsınlar, angusları memleketimize sokmasınlar biz tarım ve hayvancılık la uğraşıp kendi kendimize huzurla geçinir gideriz deyin. Çocuğunuza iş ve aş sağlamayanlara emeklinize bizim teklif ettiğimiz intibak yasasını yani 20 sene önceki ile yeni emekli arasındaki maaş farkını ortadan kaldıran, emeklinin yüzünü güldürecek olan, borcu, krediyi tarihe karıştıran yasayı çok görenlere gelin siz bu şartlarda yaşayın bakalım deyin. Tüm bunları dediğiniz halde hiç bir bir şey değişmediyse sandığın başına gidince siz bize ne verdiniz ki biz size oy verelim deyin. iş ve aş için basın mührü Milliyetçi Hareket partisine, basın mührü Sezai Bilgin’e, sizin için lafla değil canla başla çalışan bir vekiliniz olsun ” dedi.

MHP 1.sıra Milletvekili adayı Sezai Bilgin ile birlikte 2.SIRA Millet vekili adayı Avni Kabasakal Kıranpazarı köyündeki kahvehane ziyaretleri esnasında vatandaşlara, MHP İktidarı ile Bartın’da nelerin değişeceğini anlattık’ dan sonra “Bu anlattıklarımız burada kalmasın bizi unutmayın bizim bir tek projemiz var oda iş ve aş bunun için genel seçimlerde bizlerden desteğinizi esirgemeyin” dedi. Sezai Bilgin Kıranpazarı ziyaretinin ardından Gürgen Pınarı İlköğretim okulu 23 Nisan Etkinliklerine katıldı. Öğrenciler ve velileri tarafından büyük ilgi gören Bilgin öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
derbentli 13 yıl önce

seçim çalışmalarını yakından takip ediyorum, türkiye ve bartın gündemini millete çok iyi yansıtmaya çalışıyosunuz, bu sefer bartın halkı ezber bozarak mhp diyecek, ankarada bartını mhp ile temsil edecektir diye düşünüyorum, adaylar genç,dinamik, iş bilen şahıslar,inşallah milletin ankarada aynası olacak yetkiyi alırlar...

Avatar
destek 13 yıl önce

başarılarınızınn devamını dileriz... DEsteklerimiz sizinle. milletvekilliğine siz yakışırsınızz Sezai bey...

Avatar
TARIK CAN 13 yıl önce

Tunç ve Yalçınkaya ne konuşursa konuşsun sizin kadar inandırıcı gelmiyor sonuna kadar arkanızdayız Sezai bey bu sefer sıra sizde..

Avatar
Ali Yılmaz 13 yıl önce

Cemal Almış genç adayları yanına gezdiriyor. Hayırlısı olur inşallah ben solcuyum ama Cemal'den ötürü sempatim var MHP ye tanıyabilirsem destek neden olmasın

Avatar
adnan 13 yıl önce

beledıye baskanı nasıl olurda uyesı oldugu partının adaylarını gezdırır meydanlarda bu ne tutarsız ıs gezecegıne ıs yap baskan

Avatar
Emin 13 yıl önce

Ben 3 adayıda yakından takip ediyorum, biri bağırarak konuşuyor, biri sürekli demagoji yapıyor, Ankaradakiler ne söylerse aynısını tekrar ediyor, öbür ki de Bartını ve Bartınlıyı yakından biliyor, meselelere yaklaşımı olumlu, Bartına çare olacağına inandırıyor. Kim bu aday tabikide SEZAİ BİLGİN. Sezai BİLGİN'in Bartın adıyla beraber bir marka olacağına inanıyoruz.

Avatar
adil 13 yıl önce

ali yılmaza bak sen solcuymus sen kim solculuk kim. böyle yönlendirici mesajlar atma adam gibi fikrini söle.

Avatar
mehmet 13 yıl önce

sayın belediye baskanı herhalde herkesin her partinin baskanı olmayı unutmus . yakandaki rozeti cıkar makamında otur .senin işin milletvekili adayına destek olmak mı gerçi istedigin kadar ol bu halk sezai bilgin gibi geçmişi olanlara oy fln vermez. şimdi hepsiz kuzu kesildi bi kac yıldır bunun 10 yıl öncesinide biliriz biz salak diiliz.