MHP Lideri Bahçeli Düzce’de
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “AKP iktidarının sonu gelmiştir. 7 Haziran’da bu iktidar dönemi bitecek, yeni bir dönem başlayacaktır” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Düzce mitinginde hükümete yüklendi. Bahçeli, Anıtpark meydanında halka hitap etti. İktidara geldiklerinde emeklilere 1400’er lira olmak üzere yılda iki kez ikramiye vereceklerini, asgari ücreti 1400 liraya çıkartacaklarını tekrarlayan Bahçeli, muhtar maaşlarının da en az asgari ücret seviyesi olan 1400 liraya yükselteceklerini söyledi.

Adana ve Mersin’deki HDP il merkezlerine yönelik bombalı saldırılara değinen Bahçeli, şöyle devam etti: “Bu saldırıların arkasında kimlerin olduğu, hangi karanlık ellerin bu olayı tertiplediği ortaya çıkarılmalıdır. Başbakan, MHP ile HDP’yi aynı çizgide göstermeye çalışmaktadır. Bu düpedüz yalan ve iftiradır. Bizi HDP ile bir tutan başbakanın akıl sağlığı bozulmuştur.”

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Düzce’de dün yaptığı mitingdeki konuşmasına değinen Bahçeli, “Serok Ahmet dün buradan yine atıp tutmuş. Düzce’nin sokakları işsiz gençlerle dolu. Bu iktidar Düzce’ye hiçbir şey vermemiştir. AKP iktidarı döneminde Düzce’de sosyal ve ekonomik yönden büyük yaralar açılmıştır. Bu iktidar döneminde ülke yoksullaşmış, bölünmenin eşiğine gelmiştir” diye konuştu.

Bahçeli, Başbakan Davutoğlu’nu sert sözlerle eleştirerek, “AKP’de icraat bitmiş söz tükenmiştir. Başbakan ise son dakikalarını oynayan saray kuklasıdır. Omurgalı olmaktan uzaklaşmaktadır. AKP’nin milletimize vereceği hiç bir şey kalmamışır. AKP kendi kendini yiyen siyasi bir organizmaya dönmüştür. Bizim tarihimiz yokmuş. Kendi tarihi ise Şeyh Edebali’ye kadar gidiyormuş. AKP’deki keskin düşüş Davutoğlu’nun akıl sağlığını etkilemeye başlamıştır. Bizim tarihimizle kendilerinin tarihi aynı değildir. Zaten olması beklenmemektedir. Biz yaşanmışlık tarihinde süzülerek geldik. Biz tarihin destanlarına yürek destanları yazarak ulaştık. Tarihi diye hangi kandırmacayı yutturmaya çalıştı. Davutoğlu tarihi incelemeye kalksa Akçakoca’ya değil, Anadolu’yu tehdit eden Bizanslılara çıktığını görecektir. Onlar Düzce’ye geldiklerinde böyle bir topluluğa hitap edemez demiş. Gel de coşkuyu meydanı gör” dedi.

Başbakanın hayaller görmeye başladığını iddia eden Bahçeli, “İhanet şebekesi varmış. Bizi CHP, HDP ve paralel yapı ile aynı yerde gösterip bu şebekeye dahil olduğumuzu göstermektedir. Şebeke kurmak Kandil ile şebeklik yapmak hatta başı çekmek AKP’nin ve Davutoğlu’nun uzmanlık alanıdır. Başbakanın ateşi yüksektir. Hayaller görmeye başlamıştır” diye konuştu.

Başbakan’ın mitinglerinde 1 doğrunun 4 yanlışı götürdüğü şeklindeki sözlerine atıf yapan Bahçeli, “Gerçek olan şudur. 4 hırsız bir ülkeyi ancak AKP ile götürür. Davutoğlu ne yapacağını söylemekten acizdir. Kendisi acınacak haldedir. Allah hiçbir kulunu bu duruma düşürmesin” dedi.

Bahçeli, iktidarın mitinglerinde devlet imkanlarının kullanıldığını, mitinglere baskı ve tehditle adam taşındığını, kiralık alkışçılar tutulduğunu söyledi.

Bahçeli, “AKP’ye destek veren kardeşim, geleceğin için ,ülken için bu kez birlikte yürüyelim. AKP’yi iktidardan uzaklaştırmak, yoksulluğa ve yolsuzluğa son vermek, ülkeyi bölünmekten kurtarmak için bizimle yürü Düzce” dedi.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.