MHP'den Ak Parti'ye Geçtiler

“MİLLETİMİZİN HİZMETKARI OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

AK Parti Bartın İl Başkanlığının Eylül ayı Danışma Meclisi AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Düzce Milletvekili Fevai Arslan, İl Başkanı Yaşar Arslan, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kollarının katılımı ile Bartın Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Divan Başkanlığını Av.Sanem Çöme’nin yaptığı İl Danışma Meclisi Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. İl Başkanı Yaşar Arslan’ın açış konuşmasının ardından kürsüye gelen Milletvekili Tunç, güncel siyasi gelişmeler ve Bartın’a yatırımlar hakkında bir konuşma yaptı. Tunç, 12 yılda gerçekleştirdikleri reformlarla Millet ile Devlet arasındaki mesafeyi azalttıklarını, yeni dönemde de milletin hizmetkarı olmaya devam edeceklerini söyledi.

Yeni Türkiye’nin inşa süreci başladı

Milletvekili Tunç, toplantıda yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarının son 12 yılda gerçekleştirdiği ekonomik reformlar ve demokratik reformlarla millet ile devletimiz arasındaki mesafeyi azalttığını belirterek, “bu süreç Yeni Türkiye’nin hazırlık süreci olarak, parlak bir geçmiş olarak hafızalara kazınmıştır, 10 Ağustos 2014 tarihinde 2000 yıllık Türk tarihinde milletimizin ilk kez sandık başına giderek Cumhurbaşkanını seçmesiyle birlikte yeni bir aşamaya gelinmiş, “Yeni Türkiye”nin inşa süreci başlamıştır. Yeni dönemde Seçilmiş Cumhurbaşkanı ile Seçilmiş bir Başbakanın uyumlu çalışmasından doğacak sinerji Türkiye’yi 2023 hedeflerine daha kolay ulaştıracaktır.” Dedi.

62.Hükümetin Hedefleri

62. Hükümet Programına da değinen Milletvekili Tunç, AK Parti iktidarlarının ülkemize 12 yılda yaşattığı parlak geçmiş ile parlak gelecek arasında bir köprü olacak olan yeni Hükümet Programının beş ana hedefinin bulunduğunu söyledi. “İleri Demokrasi” hedefiyle temel hak ve özgürlükleri genişletmeye devam edeceklerini, hangi ad altında olursa olsun, ister Ergenekon, ister derin devlet, ister paralel yapı tüm vesayet anlayışlarını sona erdirerek, milli iradeyi ve hukukun üstünlüğünü her zaman esas alacaklarını, çözüm sürecini kalıcı hale getirerek terörü sona erdireceklerini, ve 2015 seçimleri sonrasında da sivil, demokratik bir Yeni Anayasa’yı milletle birlikte yapacaklarını söyledi.

Milletvekili Tunç, 62.Hükümet programında en önemli hedeflerinden birisinin de “İnsani Kalkınma” olduğunu belirterek, “İnsanı yaşat ki devlet yaşasan” anlayışıyla her alanda insanın ve toplumun hizmetinde olmaya devam edeceklerini söyledi. “Yaşanılabilir mekanlar ve çevre” hedefiyle de hem kırsal kalkınmayı, hem bölgesel kalkınmayı hem de şehirleşmeyi sağlayacaklarını belirten Milletvekili Tunç, kalkınmayı sağlarken Çevre duyarlılığından da taviz vermeyeceklerini söyledi. Milletvekili Tunç, 12 yılda ülkemizin ekonomik gelişmesini sağlayarak 4 kat büyüme sağladıklarını belirterek “Güçlü Ekonomi” hedefiyle de Türkiye’yi dünyanın en ilk 10 Ekonomisi arasında sokacaklarını söyledi. Dış politikada daima haklının yanında olmaya devam edeceklerini, onurlu ve dik duruşu ile “Öncü Ülke” olacaklarını belirten Milletvekili Tunç, dünyada hesap yapılırken hiç kimsenin ya da gücün Türkiye’yi hesaba katmadan bir plan yapamayacağını söyledi.

Tunç: “Bartın’a 2 milyar lira tutarında yatırım yaptık”

Milletvekili Tunç, toplantıda yaptığı konuşmada Bartın’a yapılan hükümet yatırımları hakkında da açıklamalarda bulanarak, son 12 yılda Bartın’a yapılan hükümet yatırımının 2 milyar lira olduğunu, devam eden kamu yatırımının da 1,8 milyar lira olduğunu söyledi. Tunç, yapılan bu yatırımlarla Bartın’ın her alanda gelişmesini sürdürdüğünü, Bartın’ı şehirleriyle, beldeleriyle, köyleriyle daha yaşanılabilir hale getirmenin gayreti içerisinde gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Milletvekili Tunç’un konuşmasının ardından Düzce Milletvekili Fevai Arslan, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya, İl Gençlik Kolları Başkanı Av.Orhan Ağdacı, Merkez İlçe Başkanı Ali Eyüpustaoğlu, Amasra Belediye Başkanı Emin Timur birer konuşma yaptılar.

Toplantıda ayrıca partisinden istifa ederek AK Parti’ye katılan MHP Ulus ilçe Başkanı Ali Çetin ve bazı yönetim kurulu üyelerine AK Parti rozetlerini İl Başkanı Yaşar Arslan ile Milletvekilleri Yılmaz Tunç ve Fevai Arslan birlikte taktılar .

Anahtar Kelimeler:
MHPAk PartiUlus
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.