Milli İrade Kahramanlarına Ziyaret
MİLLİ İRADE'NİN KAHRAMANLARINA ZİYARET

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 15 Temmuz'da darbe girişiminin yaşandığı gece, Ankara Akıncı Hava Üssündeki darbeci askerlere tepki gösterirken yaralanan Milli irade ve demokrasi gazilerini Ankara Kazan Devlet Hastanesinde ziyaret etti.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 15 Temmuz'da darbe girişiminin yaşandığı gece, Ankara Akıncı Hava Üssündeki darbeci askerlere tepki gösterenler arasında yer alan Bartın Kumlucalı, Kazan Belediye Meclis üyesi ve Belediye Başkan vekili Hüseyin Bayar'ı tedavi gördüğü Kazan Devlet Hastanesi'nde ziyaret etti. Ziyaretinde Bayar'a geçmiş olsun dileklerini ileten Tunç, "Ankara'da darbecilerin karargahı olan Akıncı hava üssünde, ön saflarda Milli irade ve demokrasi mücadelesi sırasında gazi olan, Bartın Kumlucalı hemşehrimiz, Kazan Belediye Meclis üyesi ve Belediye Başkan vekili Hüseyin Bayar'a gösterdiği kahramanca mücadelesinden dolayı tebrik ediyor, acil şifalar diliyorum" dedi. Milletvekili Tunç ayrıca diğer Kazanlı yaralı vatandaşları da ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu, gösterdikleri kahramanca mücadelerinden dolayı Milli irade ve demokrasi gazilerini tebrik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.