Şahin’e hayırlı olsun ziyareti
AK Parti Bartın Milletvekili TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Yılmaz Tunç, beraberinde İl Başkanı Hüseyin Manav, İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun ile birlikte; Bartın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne atanan Mahmut Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mahmut Şahin, Milletvekili Tunç’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek müdürlüğün çalışmaları hakkında bilgi verdi. Şahin, Bartın’da Müdürlüğün görev alanına giren konularda vatandaşlarımıza en güzel hizmeti vermenin gayreti içerisinde olmaya devam edeceklerini söyledi

Bartın’da 1643 engelli ailesi evde bakım ücretinden faydalanıyor

Milletvekili Tunç, Bartın il genelinden 1643 engelli  ailesinin evde bakım ücretinden faydalandığını belirterek; bu rakamın çok önemli olduğunu ve her ay 1,6 milyon liranın Bartın’a aktarıldığına dikkat çekti. Milletvekili Tunç  ayrıca ilimizdeki 91 çocuğa sosyal eğitim desteği olarak yılda 700 bin lira ödendiğini söyledi. AK Parti hükümetinden önce bu aileleri hatırlayan bir hükümet olmamıştı diyen Milletvekili Tunç; “bu vatandaşlarımız konu komşusunun yardımına muhtaç ev köşelerinde adeta ölüme terkedilmişti,  onlara da AK Parti hükümeti sahip çıktı ve çıkmaya da devam ediyor” diyerek,hükümetleri döneminde TBMM’de  engelli ve yaşlılar ile şehit ve gazi yakınlarını ilgilendiren önemli yasal düzenlemeleri gerçekleştirdiklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.