Savur'dan Yalçınkaya'ya veda ziyareti

Son Valiler Kararnamesiyle ilimizdeki görevinden ayrılacak olan Vali Bülent SAVUR, İçişleri Bakanımız Sayın Muammer GÜLER’i Bakanlık Makamında ziyaret etmesinin ardından İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Sayın Seyfullah HACIMÜFTÜOĞLU’na da veda ziyaretinde bulundu. İlimiz Milletvekilleri Av. Yılmaz TUNÇ ve M.Rıza YALÇINKAYA’ya da veda eden Vali Bülent SAVUR, Zonguldak’ta Vali Erol AYYILDIZ, Zonguldak Milletvekili Özcan ULUPINAR ile Belediye Başkanı Muharrem AKDEMİR’i, Karabük’te Vali İzzettin KÜÇÜK’ü, Kastamonu’da Vali Erdoğan BEKTAŞ, Kastamonu Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ali ÇARDAKÇI, Kastamonu DSİ 23. Bölge Müdürlüğü ile Karayolları 15. Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

YALÇINKAYA'YA ZİYARET

Son Valiler Kararnamesi ile Bartın Valiliği’nden merkeze alınan Vali Bülent Savur, CHP Bartın Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi M. Rıza Yalçınkaya’ya veda ziyaretinde bulundu. Milletvekili Yalçınkaya, makamında ağırladığı Bartın Valisi Bülent Savur’a; görev süresi içerisinde yapmış olduğu başarılı çalışmaları nedeniyle teşekkür ederken, bundan sonraki yaşantısı içinde başarı dileklerini iletti. Vali Savur ise; birlik, beraberlik ve uyum içerisinde yapmış oldukları çalışmalardan ötürü büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Milletvekili Yalçınkaya’ya verdiği destek ve katkılardan ötürü teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
Valiler Kararnamesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.