SGK Hizmet Binası 1 Yılda Tamamlanacak

TUNÇ: SGK HİZMET BİNASI YAPIMINI 1 YILDA TAMAMLAYACAĞIZ

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın’a yeni atanan Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Bilal Canbolat'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Milletvekili Tunç, beraberinde İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, İl Genel Meclisi Üyesi Regaip Bayraktar, İl Başkan Yardımcıları Dinçer Çavuşoğlu, Uğur Yılmaz, Merkez İlçe Başkanı Ali Eyüpustaoğlu, Belediye Meclis Üyesi İlker Camcı ve diğer teşkilat mensuplarıyla birlikte Bartın’a yeni atanan SGK İl Müdürü Bilal Canbolat’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Milletvekili Tunç, SGK İl Müdürü Canbolat’a yeni görevinde başarılar dileyerek, Canbolat’ın Bartın’da Sosyal Güvenlik alanında önemli hizmetlere imza atacağına inandığını söyledi. Tunç, İl Müdürü Canbolat ile makamında bir süre görüştükten sonra personelle de selamlaşarak kolaylıklar diledi.

Milletvekili Tunç, SGK İl Müdürünü ziyaretinde yaptığı açıklamada, Bartın Hendekyanı’nda faaliyet gösteren Sosyal Güvenlik Kurumu il Müdürlüğü binasının artık çok eski ve ihtiyaca cevap vermemesi nedeniyle SGK İl Müdürlüğü Hizmet Binası yapım işini yatırım programına aldıklarını, yer tahsisi, proje çalışmaları ve 10 Haziran’da gerçekleştirilen yapım ihalesinin ardından yeni binanın inşaatına başlandığını söyledi.

Milletvekili Tunç SGK Bartın İl Müdürlüğü Hizmet Binası yapımının 450 gün içerisinde tamamlanacağını belirterek, Çatmaca mevkiinde Hükümet Konağı karşısındaki 2000 metrekarelik alanda 5 katlı olarak yapılacak olan Sosyal Güvenlik Kurumu hizmet binasının 1602 metrekare kapalı alana sahip olacağını, SGK hizmet binasının yapılmasıyla birlikte hemşehrilerimizin çok daha sağlıklı ve kaliteli bir ortamda hizmet alacağını belirtti. Milletvekili Tunç, Bartın’a SGK Hizmet Binası yapımında verdiği destekten dolayı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’e teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
SGK
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.