SGK Hizmet Binası İhalesi 10 Haziran'da

İHALE 10 HAZİRAN'DA

Ak Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Sözcüsü Yılmaz Tunç Bartın Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Hizmet Binası yapım işinin 10 Haziran tarihinde Sosyal Güvenlik Kurumu İnşaat ve Emlak Daire Başkanlığınca Ankara’da gerçekleştirileceğini açıkladı.

Milletvekili Tunç, 10 Haziran 2014 tarihinde gerçekleştirilecek olan SGK Bartın İl Müdürlüğü Hizmet Binası yapım ihalesinin ardından, 450 gün içerisinde binanın yapımımın tamamlanacağını söyledi. Milletvekili Yılmaz Tunç, Çatmaca mevkiinde Hükümet Konağı karşısındaki 2000 m2 lik alanda 5 katlı olarak yapılacak olan Sosyal Güvenlik Kurumu hizmet binasının 1602 m2 alana sahip olacağını belirterek, "SGK hizmet binasının yapılmasıyla birlikte hemşehrilerimiz çok daha sağlıklı ve kaliteli bir ortamda hizmet alacak" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Yılmaz TunçSGK
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.