Şiremirçavuş'a 400 yataklı hastane

Bartın şehir merkezinde Şiremirçavuş Mahallesinde bulunan Orman Genel Müdürlüğüne ait 127 dönüm arsanın 400 yataklı hastane yapılmak üzere tahsisini gerçekleştirdiklerini belirten Milletvekili Tunç, şu anda Sağlık Bakanlığınca proje çalışmalarına başlandığını söyledi.

Milletvekili Tunç, 400 yatak kapasiteli hastanenin tek kişilik odalara ve çağdaş imkanlara sahip son sistem teknolojilerle donatılmış modern bir hastane olacağını belirterek, hastanenin Bartın’ın hatta bölgenin sağlık ihtiyacını karşılayacağını söyledi. Tunç, 50-60 milyon lira civarındaki bu büyük yatırımın Bartın’a kazandırılması kararını veren başta Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Sayın Recep Akdağ’a tüm Bartınlılar adına teşekkür ediyorum dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan 12 yıl önce

Bartın halkı da artık buna kayıtsız kalmaz belediye başkanlığını akp ye verir.400 yataklı hastahane diğer tüm olumsuzlukları ortadan kaldırır nasıl olsa.

Avatar
SİLO 74 12 yıl önce

Gerçekten yılmaz tunç bartın için güzel çalışmalar yapıyor cemal akın da süper çalışıyor ama bartınımızda her partinin kendine göre seçmeni var, seçilen insan 5 yıl boyunca yatıp hiç bir şey yapmasa da 5 yıl sonra yine aynı kişilerin oyunu alıyor rıza yalçın kayada birşeyler yapmaya çalışıyor ama ikdidarda olmadığı için sadece önerge veriyor cevabını alıyor bununda bartın için bir anlamı yok diye düşünüyorum olması gereken rıza yalçınkaya ve yılmaz tunç akp den millet vekili cemal başkanda aynı belediye başkanlığına devam edecek bartın bu şekilde 5 yılda bakın nasıl değişiyor gerçekten bir milliyetçi bartınlı olarak yorumları okuyanlara bırakıyorum.Bu arada burada particilik yapmadan düşünelim şu ana kadar akp ye hiç oy vermedim beldiye başkanlığında hep rıza yalçınkayaya verdim sonrada cemal akına verdim bu şekilde olursa oyum yine cemal başkana veririm.rıza yalçınkaya ve yılmaz bey akp den çıkarsa millet vekilliğine oyumuda akp ye veririm bu şekilde düşünen çok var bartında

Avatar
muhammet ışık 12 yıl önce

yakışır bartınıma herşeyin en güzeline layık,çalışkan bi vekil çalışkan bi bakan ve hükümet varken bide belediyeyi alsa bakın siz o zaman bartının çehresine nasıl oluyor,ama yinede o parti bu parti demiyor hükümet doğalgazı,hastanesi,duble yolları demiyor hepsini yapıyor işte milletçilik haklıçılık ayrım yapmadan hizmet götürmek budur.. kapak olsun..