SP adayı Mekeç ve Keleş seçim çalışmalarında

Saadet Partisi milletvekili adayları Mücahit Mekeç ve Ömer Keleş Yazıcılar Köyünde düğün merasimine katıldılar. Ardından Arıt ilçesine geçen adaylar esnaf ve pazaryeri ziyaretinde bulundular. Devamında Kozcağız Beldesi Merkez esnafını ziyaret eden adaylar Boğazköydede final yaptılar. Milli Görüş iktidarının ülkeye kurtuluş olacağının altını çizen Mekeç;
 
Haziran 2011 seçimleri hem Türkiye hem de bütün insanlık için tarihi önem arz etmektedir. Azimle, gayretle, şefkatle Milli Görüş olarak geliyoruz. Batısıyla doğusuyla, kuzeyiyle güneyiyle bir avuç azınlığın mutluluğu için ırkçı emperyalizm tarafından sömürülen bütün insanlığın Milli Görüş’e bugün her zamankinden daha çok ihtiyacı var. İnsanlığın kurtuluşu, sömürü yerine Adil Düzen’i benimseyen Milli Görüş’ün Türkiye’de iktidara gelmesi ile mümkün olacaktır. Biz biliyoruz ki savaşlar, işgaller, göçler, sömürü ve tahakkümle adeta yeniden ortaçağ karanlığına doğru sürüklenen insanlık da Saadet Partisi’nin iktidarıyla kurulacak olan Yeni Bir Dünya’yı beklemektedir. Saadet Partisi kadroları işte bu sorumlulukla çalışmalarını azim, kararlılık ve büyük bir inançla sürdürmektedir.Türkiye’nin dünya ölçeğinde güçlü ve vatandaşlarının refah içerisinde yaşamasını sağlamanın, tarihimizin şanlı ve asil mirasını geleceğe taşıyabilmenin Milli Görüş’ün iktidar olmasıyla mümkün olacağını biliyoruz. Biz sanal olarak güçlü gösterilen değil, gerçekten güçlü ve lider bir Türkiye istiyoruz. Türkiye’nin küresel projelerin piyonu değil D-8in kuruluşunda olduğu gibi Yeni Bir Dünya’nın öncüsü ve kurucusu olması gerektiğine inanıyoruz. 12 Haziran’da yapılacak olan seçimler sadece Türkiye için değil, insanlık için de önemli bir dönüm noktası olacaktır. Saadet Partisi bu seçimlerde ülke yönetimine en hazır siyasi partidir. Saadet Partisi adım adım iktidara yürüyor. 41 yıllık Milli Görüş hareketinin tek temsilcisi olan Saadet Partisi’nin en büyük gücü inancı, inançlı kadroları, teşkilatları ve temsil ettiği bu millettir. Milletimizin huzur ve refahının teminatı olan partimizin iktidarı için teşkilatlarımız ve bütün görevlilerimiz toplumumuzun her kesimini kucaklayarak, kadrolarına yeni yeni isimler dahil ederek çalışmalarını yürütmektedir. Haziran 2011 seçimlerini önemli bir fırsat olarak gören teşkilat mensuplarımızla birlikte geceli gündüzlü çalışarak asrı değiştiren ve asra yön veren Milli Görüş’ü tekrar iktidara taşıyacağız. Önemli olan inanmaktır. Zafer inananlarındır ve zafer yakındır. Ülkenin ekonomisi, ahlakı, maddiyatı, maneviyatı, eğitimi çok kötü durumdadır. Bizler bunların bilincindeyiz ve Türkiye'de bizim iktidarımız döneminde, Yaşanabilir Bir Türkiye oluşturmak istiyoruz. Ekonomik çöküntüyü yaşadığımız bu günlerde ülkemizde gerçekleşen üzüntü verici durumların tek nedeni yanlış politikalardır. Ve önümüzde bu durumlardan kurtuluş için bir şans vardır. Bu şans Saadet Partisinin efsane hükümet politikalarıdır.
 
Türkiye'de yaşanabilir yaşam şartları bulunmamaktadır. Ve dünya düzeninde Türkiye söz sahibi olması gerekirken bu engellenmektedir. Saadet iktidarında Yeni Dünya ve Yeni Türkiye düzeni kuracağız. Ülkede manevi ve ahlaki durumun düzelmesi ancak Saadet Partisi'nin iktidar olmasıyla mümkün olabilir. Geçmişi 40 yılı aşan Milli Görüş temelleri sağlam bir yapı üzerine kurulmuştur. Ülkede yeni düzeni kuracak olan bizden başka bir parti yoktur. Yeni düzende Türkiye'yi manevi ve ahlaki açıdan daha iyi bir sisteme doğru götürmeyi planlıyoruz. Türkiye'yi Yeni Dünya düzeni içerisinde daha çok söz sahibi olan bir ülke konumuna getireceğiz.
 
Refah-Yol hükümeti döneminde Türkiye'de işsizlik sorununun gündeme gelmediğinin altını çiziyoruz ve şu anda Türkiye'de yüzde 12 oranında işsizlik var. İşsizlik şuanda Türkiye'nin en birinci sorunudur. Ancak Refah-Yol hükümeti döneminde işsizlik yüzde 6 seviyelerindeydi. Yani bu açıdan bakıldığında bile ülkenin kurtuluşu için Milli Görüş'ten başka çare olmadığı açıkça görülüyor. Türkiye her alanda dünyanın gerisinde kalmıştır. Ancak petrol fiyatında dünyanın birinci ülkesiyiz. Ülkemiz ekonomik, eğitim, sosyal hayat gibi bir çok alanda dünya sıralamalarında çok gerilerde yer alırken, Türkiye'nin birinciliği kaptırmadığı alanlarda var. Dünya ülkeleri arasında en pahalı petrol bizde bulunuyor. Dünyada en pahalı eti biz yiyoruz. Dünyada hükümet yanlısı medya en çok bizim ülkemizde var. Bu alanlarda dünyada birinci sıradayız. Şunuda belirtmek isterim. Siyaset bir hizmet yarışıdır. Buna talip olan siyasi partiler seçim öncesi kendi program, fikir ve görüşlerini açıklayarak ülke sorunlarını nasıl çözeceklerini kamuoyuna sunarlar. Halkımız da bunları değerlendirmek suretiyle kararını verir. Bu sürecin sağlıklı işlemesi demokrasinin gücünü gösterir. 12 Haziran seçimlerine kısa bir süre kala ülkemizde tüm siyasi partiler bir seçim yarışı içerisindedirler. Ulusal medya bu yarışta siyasi partilerimizin çalışmalarını ülkemize duyurma adına aktif olarak çalışmaktadırlar. Yalnız bu süreçte Saadet Partisi’ne televizyon ve gazetelerde yer verilmeyerek ambargo konulmaktadır. Sürekli olarak sizlerle Saadet Partisi arasına perde çekilmektedir.
 
Biz 40 yıllık siyasi bir hareketiz. Ülkemizin maddi ve manevi kalkınması için gerekli olan projeleri üretip başarı ile uyguladık. Milli Görüş Lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın başbakanlığındaki Refah-Yol hükümeti Türkiye Cumhuriyetinin en başarılı hükümeti olarak kabul edilmektedir. Milli Görüş, milletimizin gönlünde taht kurmuş bir siyasi harekettir. Ülkemizin kalkınması için ibadet aşkı ile çalışan Milli Görüş hareketine 40 yıl boyunca sürekli ambargolar konarak bu hareket milletimizin gözünden kaçırılmaya çalışılmıştır. 12 Haziran'da yapılacak olan seçim, ülkemiz ve makus tarihimiz açısından çok önemli. Seçimde millet parlamentoya vekil göndermekle kalmayacak, ülkenin geleceğini de belirleyecektir. Bu seçimde Türkiye, Hristiyan kulübü olduğunu açıklayan AB'nin üyesi mi olacak? yoksa İslam aleminin lideri mi olacak? buna karar verilecek.Bize iktidarı çok eleştiriyorsunuz diye kızıyorlar. Biz iktidarı bu güne kadar doğru yaptığı her şeyde destekledik. Yarın, bugünkü iktidara muhalefet olalım, biz onların iyi yaptıkları her konuda arkalarında motor oluruz. Ama ki yanlışlarında da önünde fren oluruz. Türkiye'yi çok geniş bir aileye benzetiyorum. Herkesin aynı şekilde düşünmesini beklemiyorum. Aile ortamında bireyler birbirine saygılı olmalıdır. Kavgaya kargaşaya yer vermemelidir. Bazı büyüklerin küçükleri uyarması hakaret olarak anlaşılmamalıdır. Devleti yöneten kişilerin aile büyüklerine benzetilmesi normaldir. Bu ülkeyi yönetmeye talip olarak kardeşlerimizi gittiğiniz yol yanlıştır diyoruz. Bunu biz ayıplamıyoruz, sadece uyarıyoruz. 12 Haziran seçimleri miting meydanlarında olduğu kadar, reklam filmleriyle de hızlı bir yarışa sahne oluyor. Saadet Partisi olarak bizlerde ilginç bir TV reklam filmine imza attık. Saadet’in reklam filminin teması; Bir bardak su da sen dök! 12 Haziran seçimlerine kısa süre kala düşündüren bir reklam ile sizlerin karşısına çıktık.
 
İki ailenin baraj kıyısında yaptığı piknik sırasında aile fertlerinin konuşmalarına yer veren reklam filminde Saadet Partisi teşkilatlarının aslanlar gibi çalıştığı ve dışardan bu çalışmaları takdirle izleyen ancak oy bölünme kaygısıyla hareket eden bir seçmenin ise Saadet Partisi hakkındaki düşünceleri aktarılıyor.Seçmenin oğlu olan delikanlı ise doldurduğu bir bardak suyu baraj gölüne dökerken Ben inanıyorum. Saadet, barajı aşacak! ifadelerini kullanıyor.12 Haziran’da inanan kazanacak, milletin görüşü iktidara gelecek sloganı ile biten reklamın internet dünyasında çokça tıklanacağını düşünen Saadet Partililer reklamı sosyal medyada da paylaşıyor. Desteklerinizle Saadet meclise, Milli Görüş iktidara’ Şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
SP
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.