SP adayları Ankara'da

12 haziran'da yapılacak seçimin, önceki seçimlerden daha önemli olduğunu vurgulayan Saadet Partisi genel başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, “Saadet Partisi iktidara geldiğinde imam hatip liselerinin orta kısmı yeniden açılacak, zorunlu eğitim 4 artı 4 artı 3 olacak, üniversite harçları kaldırılacak, çiftçilere vergisiz mazot dağıtılacak” dedi.

Kamalak Türkiye'nin, geleceğine tesir eden bazı sorunlarında bulunduğunu ifade ederek, Türkiye'nin bu sorunlarından kurtulması için bu seçimlerde verilecek oyların kıymetlerinin bir kat daha attığını söyledi. Türkiye tarihinin en ağır sosyal ve ekonomik bunalımının yaşandığını öne süren Kamalak; insan merkezli yeni bir anayasanın yapılacağını da belirtti. Saadet Partisi lideri, ''kaynağı nereden bulacaksınız'' şeklindeki sorulara da, iktidar olmaları halinde ülke kaynaklarının harekete geçirilmesinin bu ülkeye fazlasıyla yeteceğini söyledi. Ayrıca artan milli gelirin adil paylaştırılacağını da belirtti.

Daha sonra, Saadet Partisi'nin milletvekili adaylarından Şevket Kazan kürsüye geldi. Kısa bir konuşma yapan kazan, gözyaşlarına hakim olamadı. Toplantı sonunda içlerinde Bartın milletvekili adayları Mücahit Mekeç ve Ömer Keleş'in bulunduğu tüm Türkiye adayları tek tek kürsüye çağrılarak tanıtıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.