SP adayları Çakraz, Avara, Karakacak ve Cumayanı'nda

Çakraz, Avara, Karakacak, Cumayanı köylerinde çalışma yapan Mücahit Mekeç ve Ömer Keleş;
 
Ülkenin ekonomisi, ahlakı, maddiyatı, maneviyatı, eğitimi çok kötü durumdadır. Bizler bunların bilincindeyiz ve Türkiye'de bizim iktidarımız döneminde Yaşanabilir Bir Türkiye oluşturmak istiyoruz. Ekonomik çöküntüyü yaşadığımız bu günlerde ülkemizde gerçekleşen üzüntü verici durumların tek nedeni yanlış politikalardır. Ve önümüzde bu durumlardan kurtuluş için bir şans vardır. Bu şans Saadet Partisinin efsane hükümet politikalarıdır.
 
Türkiye'de yaşanabilir yaşam şartları bulunmamaktadır. Ve dünya düzeninde Türkiye söz sahibi olması gerekirken bu engellenmektedir. Saadet iktidarında yeni dünya ve yeni Türkiye düzeni kuracağız. Ülkede manevi ve ahlaki durumun düzelmesi ancak Saadet Partisi'nin iktidar olmasıyla mümkün olabilir. Geçmişi 40 yılı aşan Milli Görüş temelleri sağlam bir yapı üzerine kurulmuştur. Ülkede yeni düzeni kuracak olan bizden başka bir parti yoktur. Yeni düzende Türkiye'yi manevi ve ahlaki açıdan daha iyi bir sisteme doğru götürmeyi planlıyoruz. Türkiye'yi yeni dünya düzeni içerisinde daha çok söz sahibi olan bir ülke konumuna getireceğiz.
 
Refah-Yol hükümeti döneminde Türkiye'de işsizlik sorunu olmadığının altını çiziyoruz ve şu anda Türkiye'de yüzde 12 oranında işsizlik var. İşsizlik şuanda Türkiye'nin en birinci sorunudur. Ancak Refah-Yol hükümeti döneminde işsizlik yüzde 6 seviyelerindeydi. Yani bu açıdan bakıldığında bile ülkenin kurtuluşu için Milli Görüş'ten başka çare olmadığı açıkça görülüyor.

Türkiye her alanda dünyanın gerisinde kalmıştır ancak petrol fiyatında dünyanın birinci ülkesiyiz, ülkemiz ekonomik, eğitim, sosyal hayat gibi bir çok alanda dünya sıralamalarında çok gerilerde yer alırken, Türkiye'nin birinciliği kaptırmadığı alanlarda var. Dünya ülkeleri arasında en pahalı petrol bizde bulunuyor, petrol fiyatlarında dünyada birinci biziz. Dünyada en pahalı eti biz yiyoruz. Dünyada hükümet yanlısı medya en çok bizim ülkemizde var. Bu alanlarda dünyada birinci sıradayız. Şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.