TOKİ Köprüsü Nihayet İhaleye Çıkıyor

Milletvekili Tunç, TOKİ Köprüsünün 2,5 yıl önce ödeneğinin Kalkınma Bakanlığı tarafından Bartın İl Özel İdaresine aktarıldığını, Bartın Belediyesinin koruma amaçlı imar planı yapmasını beklediklerini, Bartın Belediyesinin üç hafta önce imar planı dosyasındaki eksiklikleri tamamladığını ve ardından Koruma Kurulunun 30 Eylül'de yaptığı toplantıda planın onaylandığını şimdi ise TOKİ köprüsü proje ihalesinin Bartın İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirileceğini söyledi.

Milletvekili Tunç, köprünün proje çalışmaları sırasında DSİ'in ırmak ıslah projesinin dikkate alınarak köprü projesinin yapılacağını belirterek, Bartın şehir merkezi ile Toki konutlarının bulunduğu Hürriyet Mahallesi, Dallıca, Kocareis, Topluca ve Akgöz köyleri arasındaki ulaşımın kısalacağını ve kolaylaşacağını söyledi.

Anahtar Kelimeler:
Toki Köprüsü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
memleket 11 yıl önce

4 yıldır yapılan yorumları bakın. belediye imar planı yapmadı dedikçe hükümeti suçladı. imar planı geçer geçmez köprü ihalesi açıldı. halkımın gözü açıldı mı? hayir

Avatar
memleket 11 yıl önce

bakıyorum de hiçbir cevap yok. unutkan bir milletiz demek ki. hani vekil siyaset yapıp yalan söylüyordu. toki köprüsünün imar planı ile alakası yoktu. vay bartınıma vayyyy

Avatar
toki-kaynarca 11 yıl önce

toki köprüsü yapılmasında emeği geçenlere teşekkür ederiz. milletvekili yılmaz tunç ve hükümetine teşekkür ederiz.. bartın belediye başkanı cemal akın ve belediyeye teşekkür ederiz.. bartin.info ve bartın basınına teşekkür ederiz.... not: toki köprüsü yeri yanlış seçildi.. trafik yüküne bakılsaydı eğer, trafik yükünün ağırlığının toki ve kaynarca da olduğu görülecekti.. toki köprüsü gölbucağı kavşağına bağlansa, yol yarı yarıya kısalacaktı. vatandaşların yürüyerek şehir merkezine ulaşma şansı olacaktı. devletin ve vatandaşların ekonomisinde tasarruf sağlanacaktı. öneri olarak, köprüyü gölbucağı kavşağına yapılmasın. araç yolu sanayi kavşağına olsun bunun yanında da yaya yolu ile gölbucağı kavşağına bağlansın.. ailenizle sanayi caddesinden kolay olmayacaktır. umarım, ilgililer toki köprüsü yer seçimindeki hatadan vaz geçerler. saygılar.