Tunç'a Ziyaretçi Akını Devam Ediyor
BARTIN TARIM İL MÜDÜRÜNDEN ZİYARET

Bartın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Abdulsetter Bayram, AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Yılmaz Tunç’u TBMM’de ziyaret ederek Bartın'da tarım ve hayvancılık alanında gerçekleştirilen çalışmalar hakkında da görüş alışverişinde bulundular.

Çiftçimize yeni destekler hayata geçti

Türkiye Büyük Millet Meclisindeki makamında gerçekleşen ziyarette açıklamalarda bulunan Milletvekili Tunç bugüne kadar AK Parti Hükümetlerinin vatandaşına verdiği her sözü tuttuğunu belirterek 1 Kasım seçimlerinde her alanda olduğu gibi tarım alanındaki verdiğimiz vaatleri tek tek hayata geçirmeye devam ettiklerini söyledi. Milletvekili Tunç  tarım alanındaki seçim vaatleri olan "Yemde ve gübrede KDV’yi kaldırdıklarını. çiftçilere sera modernizasyonu kapsamında faizsiz 100 bin liraya kadar destek verileceğini söyledi.
Milletvekili Tunç, diğer tarım desteklerinin de devam ettiğini belirterek; AK Parti iktidarı döneminde vatandaşımız yeter ki üretsin, üretene destek var, tarım makinası alan çiftçimizin yarı parasını devlet ödüyor, süt teşvikleri, buzağı desteklemeleri, anaç sığır desteklemeleri, mazot, gübre, yem bitkileri destekleri, fındık destekleri başta olmak üzere çiftçimize yapılan destek kalemleri bu hükümet zamanında arttı, hedefimiz tarımsal üretimi daha da artırmak, ekilmeyen arazilerimizi tarıma açmak" dedi.

"Bartın'da çiftçimiz desteklerden faydalanmaya devam ediyor"

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın'da çiftçilere 82 milyon lira hibe desteği sağladıklarını belirterek, Bartın’da toplam 4450 fındık üreticisine 35 milyon lira destek ödemesi yaptıklarını, hayvancılık için 30 milyon lira destek sağladıklarını, 6 milyon lira mazot ve gübre desteği verdiklerini, makine ekipman için yüzde 50 hibe desteği olarak 5 milyon lira destek sağladıklarını, kırsal kalkınma yatırımlarını destek kapsamında 2 milyon lira hibe desteği sağladıklarını, Suni tohumlama için 1,5 milyon lira, tarımsal kalkınma kooperatilerine 3 milyon lira destek ağladıklarını belirterek, tüm bu desteklerin devam ettiğini ve Bartın’da çiftçilerimizin bu desteklerden yararlanması için gereken çalışmaları yaptıklarını belirtti.

MERKEZ İLÇE TEŞKİLATINDAN ZİYARET

AK Parti Bartın Merkez İlçe Başkanı Ali Eyüpustaoğlu ile yönetim kurulu üyeleri Nurettin Kabataş, Ayhan Tepe, Sıtkı Altundal ve Mustafa Eryiğit AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Yılmaz Tunç’a TBMM’deki makamında ziyarette ederek Bartın’daki çalışmaları hakkında istişarelerde bulundular.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'u TBMM'deki makamında ziyaret eden Merkez İlçe Başkanı Ali Eyüpustaoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Milletvekili Tunç ile Bartın’da Merkez ilçe teşkilatının çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundular. Milletvekili Tunç, Merkez İlçe Başkanı Ali Eyüpustaoğlu’na ve yönetimine teşkilat çalışmalarına verdikleri katkılardan ve seçimlerde gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

AK Parti Bartın Merkez İlçe Başkanı Ali Eyüpustaoğlu da Bartın'ın AK Parti iktidarında gerçekleştirilen dev yatırımlarla büyüdüğünü, her alanda gelişmenin sağlandığını belirterek, “özverili çalışmalarınız, gayretiniz sayesinde Bartın kazanmaya devam ediyor, Merkez İlçe Teşkilatımıza çalışmalarına verdiğiniz destekten dolayı da teşekkür ediyorum, yeni dönemde de görevlerinizde başarılarınızın devamını diliyorum" dedi

ZİHNİ SAYIN VE NECATİ ERKAL’DAN ZİYARET

Kurucaşile Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın ve AK Parti Kurucaşile İlçe Başkanı Ahmet Necati Erkal, AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Yılmaz Tunç’u TBMM’deki makamında ziyaret ederek, Kurucaşile ilçesinde yapılan yatırımlar hakkında istişarelerde bulundular.

Sayın ve Erkal’dan Yatırımlar için Tunç’a teşekkür

Kurucaşile Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın ve AK Parti Kurucaşile İlçe Başkanı Ahmet Necati Erkal AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’u TBMM’deki makamında ziyaret ederek, Kurucaşile ilçesine yatırımların gelmesinde büyük desteklerinden dolayı Milletvekili Tunç’a teşekkür ettiler. Başkan Mehmet Zihni Sayın Belediye’nin çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

Kurucaşile’ye Dev Yatırımlar yaptık, devam edeceğiz

Milletvekili Tunç’ta ziyarette yaptığı açıklamada, “Bartın’ın her tarafına olduğu gibi Kurucaşile ilçemize de çok büyük önem verdik ve vermeye devam ediyoruz. Kurucaşile yolunda önemli mesafeler aldık. İki tünel bitti, şimdi üç tünel, iki viyadük, 10 köprü daha yapacağız, 65 kilometrelik Bartın-Kurucaşile yolunun 35 kilometresini bölünmüş yol olarak tamamladık, şimdi geriye kalan 25 kilometrenin ihale çalışmaları devam ediyor, önümüzdeki günlerde ikmal ihalesi yapılacak, Kurucaşile stadı, Kurucaşile Spor Salonu, Kurucaşile Yüksekokulu, Kurucaşile köylerimizin yol ve içme suyu problemlerinin çözümü, İlçe merkezindeki cadde ve sokakların düzenlenmesi, Tekkeönü ahşap yat ve tekne sanayi sitesinin alt yapı yatırımları gibi önemli hizmetler  gerçekleştirdik, Kurucaşile ilçe merkezinin kanalizasyon yapımı işini ihale ettik, Kurucaşile ilçe merkezinden geçen derelerin ıslah çalışmalarına başlıyoruz, Kurucaşile’de Entegre Sağlık Merkezi’nin faaliyete başlamasını sağladık,  yeni dönemde de Kurucaşile ilçemize yeni eserler kazandırmanın gayreti içerisinde olacağız” dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Serkan kaskati 8 yıl önce

Neden ayağına gidecekmisim kim olursa olsun en güçlü ve ayağına gidilmesi gereken benim ben kimmiyim ben halkım halk

Avatar
seracı 8 yıl önce

seralar göçtü sayın vekil, yazıldı bi haber çıkmaya?

Avatar
ahmet gedik 8 yıl önce

gerçeğini söylemek lazım eleştirsek te yılmaz tunç bartın milletvekili olarak son derece başarılı bir siyasetçi.