Tunç Bartın TSO'yu ziyaret etti

Milletvekili Tunç, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası çalışanlarının yeni yıllarını tebrik ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Oda çalışanlarını ziyaretin ardından BTSO Başkan İsmail Toksöz’le bir süre görüşen Milletvekili Tunç, Bartın’da Sanayi ve Ticaret’in AK Parti’nin iktidara gelmesiyle birlikte bir artış gösterdiğini belirterek, Organize Sanayi Bölgesinin fabrikalarla dolduğunu, OSB’nin genişletilmesi çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. OSB Arıtma projesi çalışmalarının da devam ettiğini belirten Milletvekili Tunç, Organize Sanayi Bölgesindeki artan yoğunluğu kaldıramayan eski köprünün yanına yeni Köprü inşaatına başladıklarını söyledi.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Toksöz de Milletvekili Tunç’a ziyaretinden dolayı memnun olduklarını belirterek; “her zaman Sanayicimizin ve üyelerimizin sorunlarıyla yakından ilgilenmeniz bizleri ayrıca mutlu ediyor, OSB köprüsü ile ilgili gösterdiğiniz gayret sonucunda köprü inşaatına başlandı, OSB’nin genişletilmesi ile ilgili çalışmalarınızı da takdirle karşılıyoruz, amacımız Bartın’da üretimi ve istihdamı artırmak, desteklerinize çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.