Tunç Kongre öncesi Zonguldak teşkilatının görüşlerini aldı

AK Parti Zonguldak İl binasında gerçekleştirilen 120 kişinin katıldığı İl Başkanlığı ve İl Yönetimi değerlendirme toplantısında teşkilat mensuplarının yazılı görüşlerini alan Milletvekili Tunç, İlçe Başkanları ve Belediye Başkanları ile de bizzat görüştü.

Temayül yoklaması öncesi toplantı salonunda partililer ve basın mensuplarına bilgiler veren Teşkilat Başkan Yardımcısı Yılmaz Tunç ve İl Başkanı Hamdi Uçar, teşkilat mensuplarının görüşleri alınarak çıkacak sonucun genel Merkez Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem’e sunulacağını söylediler.

Toplantıda Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar: “Kongre sürecimizle ilgili bir takım teşkilat çalışmalarımız yapılıyor. Ereğli ilçemiz dışında belde ve ilçelerimizi tamamladık. İlimizde huzur içerisinde kongrelerimizi yaptık ve başarılı bir kongre süreci geçirdiğimize inanıyorum. İl kongremizde teşkilatlarımızın tabanından tavanına kadar bütün teşkilat mensuplarımızın fikirlerinin alınması doğrultusunda bir genel merkez çalışmamız olacak. Bu toplantımızın teşkilatımız adına, Zonguldak il teşkilatımız adına hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” Dedi.

AK Parti Bartın Milletvekili ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Yılmaz Tunç’ta toplantıda yaptığı konuşmada, 7 Nisanda yapılacak olan İl Kongresi öncesinde teşkilatların görüşünün alınmasının önemli olduğunu belirterek, gerek yazılı olarak, gerekse de bizzat görüşerek, Zonguldak teşkilatımızın görüşlerini alacağız ve Genel Merkezimize rapor halinde sunacağız, Teşkilat başkanımız Sayın Ekrem Erdem raporumuzu değerlendirecek ve nihayetinde son kararı Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan verecek dedi.

Zonguldak İl Koordinatörü Düzce Milletvekili Osman Çakır’ın Umre’de olması nedeniyle toplantıya katılamadığını dile getiren Tunç, konuşmasında: “Zonguldak içerisinden iki tane vilayet çıkarmış büyük bir ilimiz. Bizde Zonguldak’ı baba ocağı olarak görüyoruz. Eski vilayetimiz olarak görüyoruz. Geçen hafta Bartın kongresini gerçekleştirdik ve 7 Nisan’da da inşallah Zonguldak kongresini gerçekleştireceğiz. Kongre öncesi teşkilatların görüşü çok önemli. Belediye Başkanlarımızın, ilçe, belde teşkilatlarımızın, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarımızın görüşlerine çok önem veriyoruz. Bu nedenle bu çalışmalar bütün illerde gerçekleştiriliyor. Buradan aldığımız kanaatler bir rapor halinde genel merkezimize iletilecek. Milletvekillerimizin görüşleri alınacak. Ardından genel merkez teşkilat başkanlığımız ve nihayetinde Başbakanımız son kararı vererek kongre öncesi nasıl bir tabloyla devam edeceğimiz noktasında sonuca ulaşılmış olacak. Bugünde bu istişare çalışması için buradayız. İl Başkanımızla, İlçe Belediye Başkanlarımızla, İl Kadın Kolları ile Gençlik Kolları Başkanlarımız ve İl Genel Meclisi Başkanımızla birebir görüşeceğiz. Diğer arkadaşlarımıza da bir form vereceğiz. Bu formu yeterli görmeyen teşkilat mensubu arkadaşlarımız olabilir. O nedenle görüşmek isterlerse bizzat onlarla da görüşeceğiz. Şimdiden Zonguldak için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Sizler bize yol göstereceksiniz ve biz buna inanıyoruz. En doğru kararı verecek olan yine sizlersiniz. Zonguldak’ın hayrına, Ak Parti’nin Zonguldak’ta başarılı olması için hepiniz elinizden gelen gayreti gösteriyorsunuz. Bundan sonrada göstereceğinize olan inancımız tam. Kongreler yeniden güç kazanma, teşkilatlardaki eksikliklerin giderilmesi noktasında bir fırsattır. Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğiz. İlçe ve belde kongrelerimizi gerçekleştirdik. Zonguldak’ın beldeleri Türkiye’nin birçok ilçelerinden büyük. Hatta Kozlu, Kilimli vilayetlerden de büyük. Ben oralarda seçilen arkadaşlara da başarılar diliyorum. Ereğli’de daha kongre yapamadık. İnşallah Ereğli’nin durumunu da il kongremizden sonra değerlendireceğiz” dedi.

Milletvekili Tunç, Türkiye’nin AK Parti iktidarıyla son 9 yılda her alanda çok büyük mesafeler aldığını belirterek, çocuklarımıza paramızla bile kitap bulamazken, bu gün tablet bilgisayarlar veriyoruz, hastalarımız, cenazelerimiz hastanelerde rehin bırakılırken bu gün aile hekimlerimiz hastaneye gelemeyen yaşlı hastalarımızın ayağına giderek tedavilerini yapıyor, helikopter ambulanslar, uçak ambulanslar hayat kurtarıyor, Köydes, Beldes projeleri, barajlar, tüneller, toplu konutlar, hızlı trenler, bölünmüş yollarla ülkemizin yeniden imar ettik. Fiziki kalkınmanın yanısıra ülkemizin demokrasi çıtasını her geçen gün yükseltiyoruz, hukukun üstünlüğü ve demokratikleşme alanında milletimizle birlikte ülkemizi hak ettiği noktaya taşıyoruz. 2002 yılından bu yana yapılan tüm seçimlerden oylarımızı artırarak çıkmamızın sebebi gerçekleştirdiğimiz icraatlarımızdır. İktidarlar yıpratıcıdır ancak AK Parti iktidarının öncekilerden farkı vardır, o da milletin iktidarı olmasıdır. AK Parti gibi gücünü milletinden alan, hizmet siyasetini ilke edinen ve hiç durmadan gecesini gündüzüne katan Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Kadroların karşısında muhalefet yapmak elbette ki çok zor, başarılı bir iktidarın karşısında muhalefet çok zor durumda, bu zorluk nedeniyle proje siyaseti yerine karalama siyaseti, gerginlik siyaseti yapıyorlar, keşke ülkemizde kaliteli bir muhalefet yapılsa, ülkemizin daha da hayrına olurdu.” Dedi.

Milletvekili Tunç ve İl Başkanı Uçar’ın konuşmasının ardından basına kapalı bölümde teşkilat mensuplarının il kongresi ile ilgili görüşleri alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.