Öne Çıkanlar BAKKA Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü

Tunç Kozcağız ve Kumluca'da
KOZCAĞIZ’DA ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Sözcüsü Yılmaz Tunç, Kozcağız Belde merkezinde esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler dileklerini iletti. Milletvekili Tunç, beraberinde Kozağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, İl Genel Meclisi Üyeleri Regaip Bayraktar ve Yusuf Ziya Aldatmaz ve bazı teşkilat mensupları ile birlikte Kozcağız Belde merkezinde esnaf ziyareti yaparak, esnaflara hayırlı işler dileğinde bulundu. Milletvekili Tunç ziyaretlerinin ardından yerel basına yaptığı açıklamada; “Bugün Kozcağız İmam Hatip Ortaokulunun temelini attık ve 6 ay içinde bitirerek gelecek yıl eğitim ve öğretime açacağız. Kozcağız Perşembe karayolunu tamamladık. Kozcağız Kumluca yolunda çalışmalarımız devam ediyor, inşallah onu da kısa sürede tamamlayarak hizmete açacağız. İhalesini yaptığımız Kozcağız Barajının şantiye kurma çalışmaları devam ediyor. Şantiye kurulumu tamamlanır tamamlanmaz inşaat çalışmalarına başlanacak. Böylece Bartın ve Kozcağız’ı hem taşkınlardan koruyacağız hem de içme suyu ihtiyacımızı karşılayacağız. ” dedi

KOZCAĞIZ-KUMLUCA YOLU İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Sözcüsü Yılmaz Tunç, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, İl Genel Meclisi Üyesi Regaip Bayraktar, Bartın Belediye Meclis Üyesi İlker Camcı ile birlikte inşaat çalışmaları devam eden Kozcağız-Kumluca yolunda incelemelerde bulundu. Kumluca İmam Hatip Ortaokulu temel atma töreninden sonra Kozcağız-Kumluca Yolu inşaatında incelemelerde bulunan ve müteahhit firma yetkilisinden çalışmalar hakkında bilgi alan Milletvekili Tunç, yol inşaatında çalışan işçilere de kolaylıklar diledi. Tunç, Kozcağız-Kumluca-Abdipaşa yolunun yatırım programına alınması ardından proje çalışmalarının yapılarak, 31 Aralık 2012 tarihinde de yapım ihalesinin gerçekleştirilmesi ile birlikte Bartın'ın önemli sorunlarından birini daha çözmekte olduklarını söyledi. Kozcağız-Kumluca-Abdipaşa yolunun, Kumluca'ya kadar olan 18 kilometrelik ilk etabının yapım ihalesi 31 Aralık 2012 tarihinde Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü tarafından Kastamonu'da gerçekleştirildiğini belirten Milletvekili Tunç, İhale sonucunun kesinleşmesinin ardından bölgede inşaat çalışmalarına başlandığını, Kumluca-Abdipaşa yolunun yapım ihalesinin de proje çalışmalarının tamamlanmasından sonra yapılacağını söyledi.

KUMLUCA AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ İNŞAAT ÇALIŞMALARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

AK Parti Bartın Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Siyasi ve Hukuk İşler Başkan Yardımcısı Yılmaz Tunç Kumluca Aile Sağlığı Merkezi inşaat çalışmalarında incelemelerde bulundu. Milletvekili Yılmaz Tunç, Ulus Kaymakamı Mehmet Haşim Kılıç, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, Bartın TSO Başkanı Cihat Çakır, AK Parti Ulus İlçe Başkanı Mustafa Kuru, İl Genel Meclisi Üyeleri Regaip Bayraktar, Yusuf Ziya Aldatmaz ve bazı teşkilat mensupları ile birlikte Kumluca Aile Sağlığı Merkezi inşaatında incelemelerde bulunarak çalışanlara kolaylıklar diledi. Milletvekili Tunç, Kozcağız Aile Sağlığı Merkezi, Hasankadı Aile Sağlığı Merkezi ve Arıt Aile Sağlığı Merkezinin yapımlarını tamamladıklarını, yapımı tamamlandıktan sonra Kumluca ve çevre köylerine hizmet verecek olan 2 hekim kapasiteli Aile Sağlığı Merkezinin bölgedeki sağlık hizmeti ihtiyacını en güzel şekilde karşılayacağını söyledi. Milletvekili Tunç, Kayadibi Aile Sağlığı Merkezinin ihale aşamasına geldiğini bunun dışındaBartın’a 2014 yılı yatırım programında beş yeni Aile Sağlığı Merkezi yapımını yatırım programına aldıklarını belirterek, Bartın Merkez İlçeye bağlı Kurtköy, Kızılelma, Ellibaş ve TOKİ ile Kurucaşile ilçesine her biri 2 Hekim kapasiteli Aile Sağlığı Merkezleri inşa edeceklerini, bu konuda Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile yapılan görüşmeler neticesinde yapılacak olan Aile Sağlığı Merkezlerinin yatırım programına alınarak, 2 milyon lira ödenek ayrıldığını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gerçekci olun 10 yıl önce

belediye meclis üyesi ilker camcı da var,onu neden belirtmiyorsunuz.

Avatar
haberci 10 yıl önce

sayın vekil.. kumluca beldesinin seçilmiş başkanı dururken, neden hala eski başkanla incelemelerde bulunuyorsunuz.. neden milli iradeye saygı duymuyorsunuz...eski başkanın şu anki sıfatı nedir???

Avatar
öz kumlucalı @haberci 10 yıl önce

kumlucada akparti hiç belediyeyi almadıki metin akpartili değiydiki belkide sayın vekil kumlucayı kaybettiğinin farkında bile değil

Avatar
DOĞRU SÖZE NE HACET!!!! @öz kumlucalı 10 yıl önce

çooooook doğru söylemişsin anlayana...

Avatar
sayın vekile 10 yıl önce

sayın vekil farkındamısın çok gittiğin yerlerdeki belediyeyi kaybettin örneğin amasra örneğin kumluca seçimlerde ulusa gelmemekle iyi ettin yoksa ulusta giderdoi

Avatar
kumlucalı 10 yıl önce

yeni başkanla neden ziyaret edilmemişmiş.1.ncisi ynei başkan orda fotoda tabi kör değilseniz görebilirsiniz..2.cisi bu işlerde (sağlık ocağı -sentetik saha -yol ve imama hatip ) hiçbirinde şimdiki başkanın zerre kadar katkısı yok.neyin iradesiymiş o..armut piş ağzıma düş..herkez neyin ne olduğunu biliyor kumlucada .adam seçim kaybetti diye ismail'den düşükmü oluyor..altını kanalizasyona atsan değeri düşermi..tenekeyide altın kaplamayla kapla değeri artar mı??