Tunç'tan Dursun'a Tebrik
Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Vilayetler Birliği encümenine seçilen Kenan Dursun’u tebrik etti.

Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’u TBMM’deki makamında ziyaret etti, Milletvekili Tunç, Vilayetler Hizmet Birliği Encümen Üyeliğine seçilen Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun’u tebrik etti.

Vilayetler Hizmet Birliği Encümen Üyeliğine seçilen Bartın İl Genel Meclisi Başkanımız Kenan Dursun AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’u TBMM'de ziyaret ederek, bir süre görüştü. Milletvekili Tunç, Vilayetler Hizmet Birliği Encümen üyeliğine seçilmiş olmasından dolayı Kenan Dursun’u tebrik ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Kenan Dursun’un Vilayetler Hizmet Birliği encümen üyeliğine seçilmiş olmasının Bartın ilimiz için önemli bir gelişme olduğunu belirten Milletvekili Tunç, bunu en iyi şekilde değerlendireceğine ve Bartın’a yeni yatırımlara vesile olacağına inandığını söyledi.

İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, da Milletvekili Tunç’a desteklerinden dolayı teşekkür etit. Tunç ve Dursun, Bartın’daki il özel idaresi ve hükümet yatırımları ile ilgili istişarelerde bulundular.

Geçen hafta, Ankara Gölbaşında bulunan Vilayetler Hizmet Birliğinin tesislerinde yapılan 44. Olağan Genel Kurul Toplantısında  Birlik Encümen seçimlerinde 86 üye oy kullandı. 73 oy alan Birlik Encümenine Erzincan, Bartın ve Bilecik seçildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.