Tunç, Tokat, Amasya ve Çorum’da

Divan Başkanlığını yaptığı AK Parti Tokat İl Kongresi öncesinde Turhal İlçe Başkanlığını ve Tokat İl Başkanlığını ziyaret eden Milletvekili Tunç, Tokat’taki programlarının ardından Amasya’ya geçerek, AK Parti Amasya İl Başkanlığını ziyaret etti. Amasya’daki görüşmelerinden sonra Çorum’a geçen Milletvekili Tunç, AK Parti Çorum İl Başkanlığını ziyaret ederek, teşkilat mensuplarıyla görüşmelerde bulundu.

Tokat İl Kongresi öncesinde AK Parti Turhal İlçe Başkanlığını ziyaret eden Bartın Milletvekili ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Yılmaz Tunç, burada AK Parti Turhal İlçe Başkanı Orhan Koç, Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen ve teşkilat mensuplarıyla sohbet etti. İlçe Başkanı Orhan Koç Turhal’da üye sayısının seçmenin yüzde 17’sine ulaştığını belirterek, bu sayıyı her geçen gün artırdıklarını söyledi. Milletvekili Tunç’ta 4. Olağan İlçe Kongresinde seçilen Turhal İlçe Başkanı Orhan Koç ve yönetim kuruluna yeni görevinde başarılar diledi.

Milletvekili Tunç, Tokat İl Başkanlığı ve Turhal İlçe Başkanlığı ziyaretlerinin ardından Amasya’ya geçerek, AK Parti Amasya İl Başkanlığını ziyaret etti. Burada da İl Başkanı Hicabi Bahçuvan ve teşkilat mensuplarıyla görüşen Milletvekili Tunç, İl Başkanı Hicabi Bahçuvan’a çalışmalarından dolayı teşekkür etti. İl Başkanı Bahçuvan’da Milletvekili Tunç’un ziyaretinden çok memnun olduklarını belirterek, teşkilat çalışmaları ve kongre hazırlıkları hakkında bilgi verdi. Amasya’da 30 bin üyeyi aştıklarını belirten İl Başkanı Bahçuvan. “Teşkilatımızın tüm birimlerinin yapmış olduğu başarılı çalışmalar ve üye kayıtlarıyla ilgili gösterilen üstün performanstan dolayı, Gençlik Kollarımız, Kadın Kollarımız ve tüm İlçe teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum, il kongremizi de birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştireceğiz” dedi.

Milletvekili Tunç, Amasya’daki ziyaretlerinin ardından Çorum’a geçti. AK Parti Çorum İl Başkanlığını ziyaret eden Tunç, burada da Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Çorum Milletvekili Cahit Bağcı ve teşkilat mensuplarıyla görüştü. İl Kongresi öncesinde teşkilatların, ilçe, belde başkanları ve belediye başkanlarının görüşünü almak üzere tekrar Çorum’a geleceklerini belirten Milletvekili Tunç, ziyaretlerinin ardından Ankara’ya döndü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.