Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Dorukhan Bartın Emniyet Müdürlüğü ÇED

Türkiye'nin en diktatör kafası CHP'ye aittir
AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı, "Türkiye'nin en despot kafası, en totaliter ve diktatör kafası bu ülkede CHP'ye aittir" dedi.

İlgili Foto Galeriye Git

Bostancı, Bartın'da partisinin İl Danışma Meclisi toplantısında konuştu. Bostancı,  Türkiye'nin siyasi istikrarsızlığa sosyolojik olarak açık olduğunu, bunun için sistem değişikliğine ihtiyaç olduğunu söyledi. Bostancı, CHP'yi eleştirerek şöyle dedi:

"Onlar her şeye itiraz ediyor. Onların geçmişte de en temel fikri itiraz etmek, 'hayır' demek. Üstelik bugün söyledikleri sözlerin hepsi geçmişte söylediklerinin tekrarıdır. Sanmayın ki ilk defa torbadan 'diktatör' kelimesini çıkarıp cumhurbaşkanımıza söylüyorlar. Hayır. Geçmişte de rahmetli Özal'a söylediler 'diktatör' diye. Merhum Menderes'e söylüyorlar. Bunların işine gelmeyince torbadan 'diktatör' kelimesini çıkarıp, bunun üzerinden eleştiri yapmak gayretleridir. Rejim meselesi de öyledir. CHP'ye oy veren ve Türkiye Cumhuriyeti hassasiyeti olan insanların kolonize edilmesidir. Onları bir araya getirilmesidir."

20 Şubat 2008’de Anayasa değişikliği için Ak Parti çalışma başlattığında Deniz Baykal'ın, 'Yeni anayasa demek, bu işe kalkışanların idam edilmesi demek' dediğini belirten Bostancı şöyle devam etti:

"CHP'nin herhangi bir hususa 'evet' deme şansı yok. Çünkü CHP rengarenk bir partidir. İçinde MHP’ye yakın olanlar var, sol ulusalcılar var, liberal olanlar var. Bu kadar renkli bir siyasi partinin herhangi bir konuda 'evet, ben şunu istiyorum' demesi büyük risk. İçinde çatışma çıkar. O yüzden kendi bütünlüklerini ve varlıklarını sürdürmenin yolu olarak, yüz bin kere oturup kalksınlar şükretsinler, iyi ki Ak Parti var. Çünkü Ak Parti ne yapıyorsa onlar 'hayır' diyerek birbirlerini biradada tutuyorlar. Allah korusun kendileri iktidara gelseler, birbirlerine düşerler. Çünkü neyi nasıl yapacakları konusunda anlaşamazlar. Ak Parti'ye 'hayır' demekte anlaşırlar. Ama herhangi bir hususa 'evet' demekte anlaşma imkanları yok. Türkiye'nin en despot kafası, en totaliter ve diktatör kafası bu ülkede CHP'ye aittir. Çok değerli milletvekillerini, ülkesini, milletini seven vekilleri ile seçmenlerini bir kenara bırakıyorum. Bir CHP zihniyetinden bir CHP kafasından bahsediyorum."

Ayhan ACAR (DHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatansever 7 yıl önce

cehepe kafası bugüne kadar memleketin hayrına bir iş yapmış mıdır? memlekete çakılmış bir çivileri yok halen daha ona hayır buna hayır..

Misafir Avatar
neyin kafası 7 yıl önce @vatansever

malesef bir çivi kalmadı, satıldı peşkeş çekildi sömürüldü. senin gibi cahiller de aynı yalanı söyledi söyledi durdu. yazık neyin kafasını yaşıyorsunuz neyle beslediler büyüttüler sizi. lafta vatansever olunmuyor. memlekete her kaynağına sahip çıkacaksın. suyuna havasına toprağına vatandaşına. öyle vatansever olunur.

Beğenmedim! (3)
Avatar
en çok VATANsever 7 yıl önce

cehape kafası diyonuz 15 seneden beri akape kafasınıda görüyoz .. sizi gidi gizli fetocular sahte vatanseverler Allahtan korkmaz müslümanlar.. islamı yobazlardan koruyun, aksi takdirde dünyayı islamdan koruyun.... mevlana...

Avatar
vatansever 7 yıl önce

vatanseverliği biz cehepe den öğrenecek değiliz. bi bu vatan uğruna canımızı da malımızı da feda eder, seve seve kanımızla bu aziz topraklari sular yurt ederiz. biz serefli türk milliyetçileri ve başbuğun ülküleriyiz. türkmen beyimiz bahçeli cehepenin ne olduğunu anlatti, siz anlamamissiniz. pkk ve hdp ye gosterilen desteği birazcik ulke meseleleri icin verseniz referandum yapmadan yeni anayasa yapılırdı