Öne Çıkanlar Kurban Bayramı Taekwondo Şiremirçavuş Ellibaş Karabük Sezai Mustafa doğan Yusuf Ülger

Üniversite Öğrencileri Galla Pazarında
Bartın Üniverisitesi ÜNİAK Grubu öğrencileri Bartın'ın 200 yıllık geçmişi olan 'Galla Pazarında' emekçi kadınlara karanfil dağıttı.

Bartın kent merkezinde Bartın ÜNİAK grubu öğrencileri, Dünya Kadınlar Günü sebebiyle, pazarda kendi ürettikleri sebzeleri satan kadınlara karanfil dağıttı. Öğrencileri ellerindeki karanfillerle pazarda satış yapan tüm kadınların tezgahını dolaşarak karanfillerini takdim etti.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Bartın ÜNİAK Birim Sekreteri Sevde Güdek, "Dünya Kadınlar Günü geçeli iki gün olmasına rağmen biz ÜNİAK grubu olarak, özellikle Bartın'ın pazarı olan Salı gününü bekledik, çünkü köylerden gelen çiftçi kadınlarımızın da kadınlar günü kutlamak istedik" şeklinde konuştu.

Yalçın ÇELEN (İHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.