Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük Dorukhan Bartın Emniyet Müdürlüğü

Yalçınkaya'dan 24 Kasım mesajı

CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Yalçınkaya’nın mesajı şöyle;

Ulu Önderimiz Atatürk’ün Millet Mektepleri Baş Öğretmenliği’ni kabul ettiği gün olan 24 Kasım, her yıl ülkemizde “Öğretmenler Günü” olarak kutlanmaktadır. Atatürk insancıl, akılcı, bilimsel ve çağdaş eğitim ilkelerini yaşama geçirmiş, öğretmenlerimize; “Öğretmenler; yeni nesil sizin eseriniz olacaktır” demekle, onlara yüklediği sorumluluğu ve öğretmenlik değerine verdiği önemi dile getirmiştir.

Bugün gelinen noktada ise, öğretmenlerimiz; ücret adaletsizliği, atama ve nakil sorunu ile taşeron öğretmenlik gibi birçok sorunla uğraşırlarken yılmadan, bıkmadan, yorulmadan fikri, vicdanı, irfanı hür nesiller yetiştirmeye devam etmektedir.

Bu sorumluluk duygusu içerisinde, zor koşullar altında görevini en iyi şekilde yapma arzusu taşıyıp, çocuklarımıza ve gençlerimize; Cumhuriyetimizin değerini, Atatürk ilke ve devrimlerini en iyi şekilde anlatmaya çalışan, onları geleceğe hazırlayan, topluma faydalı bir birey olmaları için çaba harcayarak, büyük gayret ve özveri ile dünyanın en saygın mesleğini yerine getiren tüm öğretmenlerimizin “24 Kasım Öğretmenler Günü”nü kutlarım.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.