Öne Çıkanlar Cemal Akın Kozcağız Mehmet Altınok Bartın Belediyesi Bartın Karabük Bartınspor ÇED

Yanaz İlköğretim Okulu 21 Mayıs'ta ihaleye çıkıyor

Milletvekili Tunç, Bartın’da eğitim yatırımlarına devam ettiklerini belirterek, Yanaz Köyünün okul ihtiyacı nedeniyle İl Özel İdaresinin yatırım programına alınan Yanaz İlköğretim okulunun yapım işinin 21 Mayıs tarihinde Bartın İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirileceğini söyledi.

Yanaz İlköğretim Okulunun 4 derslikli olarak inşa edileceğini belirten Milletvekili Tunç, 2012 yılı yatırım programına aldıkları Abdipaşa Lise binasının da yer tahsisi çalışmalarının tamamlandığını, proje çalışmalarının ardından Abdipaşa beldesine de lise binası yapacaklarını söyledi. 2012 yılı yatırım programına alınan Abdipaşa Kapalı Spor Salonunun da Lisenin yapılacağı arsanın yanında inşa edileceğini belirten Milletvekili Tunç, Bartın’da gerek okulöncesi eğitim, gerekse ortaöğretim alanında büyük yatırımlara imza attıklarını belirterek, Üniversite kampüs inşaatı ile birlikte Bartın’ı bir eğitim şehri yapmanın gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ABDİPAŞALI 8 yıl önce

sayin veki̇li̇m abdi̇paşada bi̇r yildan buyana okul yikilip yeri̇ne okul yapilacaği konuşuluyor ama hi̇ç bi̇r faali̇yet yok.yoksa sendi̇mi̇ uluslular gi̇bi̇ abdi̇paşa düşmanliği.ak parti̇ni̇n abdi̇paşada oy arani yüzde 80 olduğunu bi̇li̇yormusun.ama bunlari i̇llaki̇ rei̇s duyar haberi̇n olsun