Öne Çıkanlar BAKKA Emine KOÇOĞLU Karabük Ulus Kurucaşile Zonguldak Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı

Amasra'da Anadolu Yıldızlar Geçidi

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen sporun geliştirilmesi, milli takımlara alt yapı oluşturulması, ulusal düzeyde sürdürülebilir yetenek takip sistemi kurulması, daha fazla müsabakanın yapılması amacıyla ülkemizin tamamını kapsayacak şekilde oluşturulan ‘Anadolu Yıldızlar Ligi Turnuvası’ kapsamında yarıfinal maçları 15-16 Mart tarihleri arasında Amasra Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı.

300 civarında sporcunun katıldığı turnuvaya Bartın ve Amasra halkının ilgisi yoğundu. Turnuvayı izleyenler arasında Amasra Kaymakamı Mehmet Yıldız , Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Özdemir, Taekwondo Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Aydın Akpınar , Taekwondo Federasyonu Gençler Teknik Kurulu Üyesi Nedim Türk, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cihat Çakır ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Halil Çelen , Bakiad İl Başkanı Birol Dikyurt , Amasra İlçe Spor Müdürü Fatma Öztürk , Taekwondo İl temsilcisi Gökser Çağdaş katıldı.

İl Temsilcisi Gökser Çağdaş açıklamasında “Turnuvaya Bartın'ı temsilen katılan sporcularımızdan 59 Kg Bayanlarda Amine Zeynep Bahçeci 1., +59 Kg Bayanlarda Buse Makar 2. oldular. 4 sporcu ile katılan Bayan takımımız oniki Takım içinde 6. oldu. Sporcularımız Okullararası maçlara ve Türkiye Şampiyonalarına hazırlanmaya devam edecekler.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
AmasraTaekwondo
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.