Anadolu Yıldızlar Ligi Yarı Finalleri Amasra'da Başlıyor

2020 Olimpiyatlarında yarışacak sporcuları belirlemek amacı ile Spor Genel Müdürlüğü tarafından 10 branşta düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo Turnuvasının yarı final maçları 15- 16 Mart 2014 tarihlerinde Amasra Kapalı Spor Salonunda yapılacak.

İl Temsilcisi Gökser Çağdaş açıklamasında " Gruplarında ilk altıya giren 12 takımın katılımıyla düzenlenecek yarı final müsabakaları haftasonu Amasra'da yapılacak.Safranbolu'da yapılan turnuvada ilk 6 ya giren Kız takımımız da yarı finalde yarışacak. Bu turnuvada ilk üçe giren takımlar 21-23 Nisan 'da Gaziantep'te yapılacak final gurubu maçlarına katılmaya hak kazanacaklar. Yarı Finalde yarışacak Takımımıza ve katılan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum.Tüm halkımızı 2 gün boyunca sürecek maçları izlemeye ve takımımıza destek olmaya davet ediyorum. "dedi.

Anahtar Kelimeler:
AmasraTaekwondo
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.