Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük Dorukhan

Avrupa Üçüncüsü Sporcudan Özdemir’e Ziyaret
Minik Taekwondocular Bilal ve Fatma Eylül, Bartın Spor İl Müdürü Ali Özdemir’i makamında ziyaret etti.

Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanlığının 2015 yılı faaliyet programında yer alan 1. Avrupa Minikler Taekwondo Şampiyonası 7-8 Şubat 2015 tarihleri arasında Antalya Belek’te yapıldı. Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Taekwondo Antrenörü Altuğ Solak Bartın Gençlik Merkezi Gençlik ve Spor Kulübünün 2 sporcusu ile Bartın’ı temsil etti. Minikler kategorisinde Dünya ‘ da ilk defa yapılan bu turnuvada Fatma Eylül Koca Avrupa üçüncüsü oldu. Turnuva dönüşü Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Özdemir’ i ziyarete gelen minik sporcular turnuva hakkında bilgi verdiler.

Spor İl Müdürü Ali Özdemir, "Sizi gönülden kutluyorum. Spor yapmak bir ayrıcalıktır, gerçek dostluklara, arkadaşlıklara sahip olursunuz. Görmediğiniz yerleri görmenize vesile olur, spor mutlu eder bu daha başlangıç sizleri çok daha yüksek yerlerde göreceğime inanıyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Yalçın ÇELEN (İHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.