Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Mehmet Ali Kıllı Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük

Bartınlı Taekwondocular Türkiye Şampiyonasında

Çağdaş Gençlik ve Spor Kulübünden Kaan Dinar'ın 68 Kg 'da ve Bartın Gençlik Merkezi Gençlik ve Spor Kulübünden Bedirhan Hafızoğlu'nun ise 55 Kg'da yarışacağı maçlar 11/16 Ocak 2014 tarihinde Alanya'da yapılacak.

İl Temsilcisi Gökser Çağdaş ; "Şimdiye kadar yapılan bölgesel maçlarda sporcuların tecrübelerini artırdıklarını belirterek Şampiyonaya katılacak sporculara başarılar diledi. Bu sene Gençler dışındaki kategorilerde Türkiye Şampiyonasına katılacak sporcuların öncelikle Grup maçlarında başarılı olması gerektiğini söyleyen Çağdaş; Önümüzdeki aylarda yapılacak olan Grup Müsabakaları ve Türkiye Şampiyonaları için sporcuların çalışmalarına devam ettiğini belirterek, Okullararası maçlarda da sporcularımızın Bartın'ı başarı ile temsil edeceğine inanıyorum"dedi.

Anahtar Kelimeler:
Taekwondo
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.