Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük Dorukhan Bartın Emniyet Müdürlüğü

Bartınspor 90'da Yıkıldı: 1-2

Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü turunda Bartınspor, Sarıyer'i ağırladı.

İlgili Foto Galeriye Git

Türkiye Kupası 1.turunda Bolu temsilcisi Yeniçağaspor'u, 2.turunda da Kocaeli temsilcisi Çayırovaspor'u eleyerek 3.tura çıkan Bartınspor, 2018-2019 sezonunda Spor Toto 2.Lig'inde mücadele eden Türk futbolunun ve İstanbul'un köklü kulüplerinden Sarıyer'i ağırladı.

Bartın Atatürk Stadı'nda saat 14:30'da başlayan karşılaşmayı Kayseri bölgesi hakemlerinden Necati Selçuk Şahin yönetti. Tecrübeli rakibi karşısında maça kontrollü başlayan Bartınspor, oyunda dengeyi sağladıktan sonra rakip kaleye gitmeye başladı. Gelişen Sarıyer ataklarında Gürcü futbolcumuz Luka 18. ve 20.dakikada arka arkaya sarı karttan kırmızı kart görünce takımımız 10 kişi kaldı. 

Gelişen Sarıyer atağında bir zamanlar Beşiktaş forması da giyen Ali Kuçik takımını 1-0 öne geçirdi. 2 dakika sonra gelişen atakta penaltı kazanan Bartınspor'da Muhammet topu auta atınca Bartınspor beraberlik şansını kullanamadı.  İlk yarının kalan dakikalarında skor değişmeyince misafir takım soyunma odasına üstünlükle girdi.

İkinci yarıya iyi başlayan Bartınspor, sahada 10 kişi kalmasına rağmen beraberlik için Sarıyer kalesine gitmeye başladı. 61.dakikada Sarıyer ceza sahası dışında kazanılan serbest vuruşta topun ardına geçen Osman, Bartınspor adına beraberliği sağladı:1-1. Golden sonra seyircisinin desteğini de arkasına alan Bartınspor, sahada 10 kişi olmasına rağmen rakip kalede galibiyet golü aradı. Aranan gol gelmeyince maçı uzatmaya götürmek için kontrollü  oyunu tercih ederken, uzatmaların 3.dakikasında ceza sahasından bir türlü uzaklaştırılamayan topu ağlarımıza gönderen Abdullah skoru ilan etti:1-2.

Bu skorla ilk keza çıktığı Ziraat Türkiye Kupası'na 3.turunda veda eden Bartınspor'da Türkiye Kupası hayalleri başka bahara kaldı.

Türkiye kupası 3.turunda elenen Bartınspor, hafta sonu Bölgesel Amatör Lig 10.Grup 2. hafta maçında  İstanbul'da Beylerbeyi'ne konuk olacak.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
LUKAAAA!!!!! 6 yıl önce

yersiz yere kırmızı kartın faturası ağır oldu. bugün sarıyer'i yenebilirdik. tebrikler bartinspor...