Bartınspor Başkanından Dursun'a Ziyaret

Bartınspor Kulübü başkanı Lütfi Bayrak, İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun'u ziyaret etti

Bartın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Turgut Altınçubuk, Bartınspor Başkanı Lütfi Bayrak ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte meclis başkanlığımıza gelerek ziyarette bulundular. Gerçekleşen ziyaret ile ilgi açıklama yapan Dursun, amatör sporla uğraşan ve bu alanda mücadele eden tüm sporcuların desteklenmesi gerektiğini meclisin bu anlamda hassasiyet içerisinde olduğunu belirtti.

Dursun, İlimizde faal olan amatör spor kulüplerini ve Bal Liginde mücadele eden Bartın Spor’u çok önemsediklerini ve bu alanı her bütçe döneminde desteklediklerini belirten Dursun ilimizdeki spor kulüplerimizin ihtiyaçlarını gözeterek 2019 yılı bütçesinden katkı vereceklerini söyledi.

Ziyarettin sonunda Bartın Spor Başkanı Lütfi Bayrak Ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Turgut Altınçubuk’ta bugüne kadar Amatör Spor Kulüplerine ayni yardımlarla destek veren özel idareye ve il genel meclisimize teşekkür ediyoruz diyerek 2019 yılı programlarıyla yine bu alanın desteklenecek olmasından da büyük memnuniyet duyduklarını söylediler. Ziyarettin sonunda Başkan Dursun kendilerine yapılan ziyaret için her iki başkana ve yönetimine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Anahtar Kelimeler:
Bartınspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.