Bartınspor bildiğiniz gibi: 1-1

Bartınspor, grupta son sırada bulunan Eskipazar Belediyespor'un bir basamak üstünde bulunan Yahşihanspor'u Ömertepesi Futbol sahasında ağırladı.

Geçen haftalarda alınan başarısız sonuçların ardında maça olan ilgisizlik tribünlere de yansıdı. Karşılaşmayı az sayıda cefakar taraftar topluluğu haricinde ilgi gösteren olmadı.

Maça kontrollu başlayan temsilcimiz, üstünlüğü ele geçirip Kırıkkale temsilcisini ceza sahasına tehlikeli atak geliştirme çabaları ilk yarıda sonuçsuz kaldı ve ilk yarı golsüz berabere tamamlandı: 0-0

İkinci yarıya daha istekli başlayan Bartınspor, 50.dakikada Ferdi ile 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra skoru koruma adına geri çekilen Bartınspor karşısında en az bir puan için bastıran Yahşihanspor atağında 75. dakikada hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı gole çeviren Kırıkkale temsilcisi 1-1'i yakaladı. Bu dakikadan sonra Bartınspor'un rakibine üstünlük sağlama çabaları sonuç vermedi ve maç bu skorla sona erdi.

Aldığı 1 puanla puanın 24'e yükselten Bartınspor, grupta 7.sıradaki yerini korudu. Bartınspor önümüzdeki hafta, Bartınspor eski teknik direktörü Deniz Kıral'ın çalştırdığı Geredespor'a konuk olacak.

Bu hafta Bölgesel Amatör Lig 6.Grup'ta şampiyonluk yolunda krtik sonuçlara imza atıldı. Grupta 42'e puan ve gol averajıyla zirvede bulunan iki takımdan biri olan Adliyespor, Kozlu deplasmanında 3- mağlup olarak büyük yara aldı. Aynı puanla zirvede bulunan Kömürspor, Karabük deplasmanında Eskipazar Belediyespor'u 5-0 mağlup edip puanını 45'e çıkararak şampiyonluk yolunda büyük avantaj sağladı.

19. HAFTA
Bartınspor 1-1 Yahşihanspor
Sincan Bld. 2-1 Geredespor
Kozluspor 3-0 Adliyespor
Ostimspor 3-2 İskilip Bld.
Eskipazar Bld. 0-5 Kömürspor
Kırıkkalespor 2-2 Akyurt Bld.
Tosya Bld. 0-0 Sorgun Bld.

20. HAFTA
İskilip Bld.-Kozluspor
Adliyespor-Sincan Bld.
Geredespor-Bartınspor
Sorgun Bld.-Kırıkkalespor
Akyurt Bld.-Eskipazar Bld.
Kömürspor-Ostimspor
Yahşihanspor-Tosya Bld.

Fikstür ve puan durumu
www.bartinspor.com
facebook.com/bartinspor
twitter.com/bartin_spor

bartin.info

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.