Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük Dorukhan

Bartınspor Bolu'da Kampa Girdi

Transferin bitmesine sayılı günler kala kırmızı-siyahlı yönetim geçen sezon 3.ligde mücadele eden ve BAL’a düşen Kilimli Belediyespor’dan 6 oyuncuyu renklerine bağladı. Yeni sezon öncesi kadrosunu oldukça güçlendiren Bartınspor, ligde de son transferi ile iddialı duruma geldi. Yaptığı transferlerle gruptaki diğer takımların korkulu rüyası haline gelen Bartınspor, ilk etap çalışmasını Boğaz Tesislerinde günde yaptığı çift idmanla sürdürüyor. Boğaz Tesislerinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren kırmızı-siyahlı ekip, önce ki gün yine çift idman yaparak geçirdi. Günün ilk çalışmasında sabah kondisyon ağırlıklı gerçekleştiren Kırmızı-Siyahlı ekip, akşam ise kontrol pas, yan top ve kaleye şut çalışmasında bulundu. Antrenman iki ayrı sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi. Bartınspor dün sabah kendi tesislerinde çalışmasının ardından öğle saatlerinde Bolu’ya giderek ikinci etap kamp çalışmalarına başladı. Bolu’da yapılacak olan 10 günlük kamp sonrasında kırmızı-siyahlı ekibin hazır olması bekleniyor.

Yönetim tam kadro idmanı izledi

Bartınspor’un önceki günkü idmanını Bartınspor yönetimi tam kadro izledi. Boğaz Tesislerinde önceki gün yapılan antrenmanı Bartınspor Kulüp Başkanı Ercan Aydın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri izledi. Başkan ve yöneticiler futbolcuların antrenmanda gösterdiği istekli ve arzulu çalışma kulüp başkanı Ercan Aydın ve yöneticileri bir hayli mutlu etti.

Yönetim yeni sezondan oldukça umutlu

15 yıldır amatör ligde mücadele eden ve bir türlü profesyonel lige çıkamayan kırmızı-siyahlı ekip, yeni sezondan oldukça ümitli. Yönetim önceki gün tam kadro boğaz tesislerinde idmanı izleyerek kamuoyuna da takımın yeni sezonda sürekli yanında olacakları mesajını verdi. Birkaç sezon öncesinde yönetimin tesislere aylarca gitmediği eleştirileri yapılırken, takım 3.lige çıkmak için çaba harcadı. 4-5 yıl öncesinde yöneticilerin futbolcuları yalnız bıraktığı dönemler geride kalırken, Ercan Aydın Başkanlığında 2009 yılında iş başına gelen yönetim takımın sürekli yanında oluyor. 10 Ağustos tarihinde yapılan olağanüstü kongrede seçilen 25 yönetici 20 gündür takımı oluşturmak için yoğun çaba harcıyor. Ercan Aydın’ın 3.kez başkan seçildiği olağanüstü kongrede yönetime giren Mustafa Genç, Av.Aykut Gün, Mehmet Somaklı, Belediye başkan Yardımcısı Hüseyin Çetin, Yusuf Aldatmaz, Nazif Adalı, Fahrettin Akgül, Murat Yıldırım, Onur Aldatmaz, Gürkan Akdağ, Aykut Oktay Ulu, Sinan Kireç, Emrah Taşdemir, Emre Tursun, Burhan Demirci, Bülent Ekşi, Güngör Demicli, Göksel Demirli, Fatih Çeçen , Erol Bakır, Abdülkerim Zurnacı, Halil Ediz İğci ve Mehmet Mescier bugünlerde sürekli boğaz tesislerinde her antrenmanı izleyerek takımın yanında olmaları gözleniyor. Önceki gün Bartınspor’un idmanını Başkan Ercan Aydın yönetim kurulu üyeleri tam kadro izledi. Bartınspor idmanını ayrıca ASKF Kurucu üyelerinden ve ilk ASKF Başkanı Cevdet Ömeroğlu, Eski Futbol İl Temsilcisi Taner Yamakoğlu ve çok sayıda taraftar topluluğu izleyerek takımada yeni sezonda başarılar dilediler.

M.Bayraktar

Anahtar Kelimeler:
Bartınspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.