Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz

Bartınspor Çarşamba'yı Puansız Uğurladı: 3-1

Bölgesel Amatör Lig 5.Grupta 2014-2015 sezonun 21.hafta maçında Bartınspor, Samsun temsilcisi Çarşambaspor'u ağırladı.

Saat 13:30'da Bartın Atatürk Stadı'nda başlayan ve Bursa bölgesi hakemlerinden İsa Yücel Çırakoğlu'nun yönettiği maçta ilk yarının son bölümünde Çarşambaspor 1-0 öne geçti ve ilk yarı konuk takımın üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya istekli başlayan Bartınspor, geliştirdiği atakları bir türlü golle sonuçlandıramadı. 69.dakikada kazanılan penaltıyı gole çeviren Emrah skorda eşitliği sağladı:1-1. Golün moraliyle ataklarını sürdüren Bartınspor 82.dakikada Onur'la öne geçti. Golün ardından Osman Uğurlu 2.sarı karttan kırmızı kartla oyundan atılınca Bartınspor sahada 10 kişi kaldı. Eksik kalan rakibi karşısında en az bir puan için bastıran Çarşambaspor, maçın son saniyelerinde kalesinde 3.golü gördü. Topu filelere gönderen Oğuzcan skoru ilan etti: 3-1

Bu galibiyetle puanını 32'ye çıkaran Bartınspor, önümüzdeki hafta Karabük deplasmanında Kaptan D.Ç. Yenicespor'a konuk olacak.

21. HAFTA
Y.Amasyaspor 3-0 Ulukavakspor
Fatsa Belediyespor 0-2 Kastamonu 1966
Ladik Belediyespor 1-0 Ünyespor
1930 Bafraspor 2-1 Termespor
Bartınspor 3-1 Çarşambaspor
G.Orduspor 3-0 DÇ Yenicespor
Turhalspor 1-2 Sinopspor

22. HAFTA
Çarşambaspor - 1930 Bafraspor
Termespor - Ladik Belediyespor
Ünyespor - Fatsa Belediyespor
Kastamonu 1966 - Y.Amasyaspor
Sinopspor - G.Orduspor
DÇ Yenicespor - Bartınspor
Ulukavakspor - Turhalspor

Fikstür ve puan durumu
www.bartinspor.com
facebook.com/bartinspor
twitter.com/bartin_spor
youtube.com/bartinspor74

bartin.info

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.