Bartınspor'da Kaptan Gemisini Kurtardı: 1-0

2019-2020 sezonunda Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6.grupta şampiyonluk mücadelesi veren olan Bartınspor, sezonun ikinci maçında Ankara temsilcisi Haymana Belediyespor'u konuk etti.

İlgili Foto Galeriye Git

Sezona Eskişehir deplasmanında Yunusemre spor karşısında alınan 3-0'lı şok mağlubiyetle başlayan Bartınspor, sezonu ilk iç saha maçında Haymana Belediyespor'la Bartın Atatürk Stadında karşı larşıya geldi. Karşılaşmayı geçen sene Ereğli deplasmanındaki 1-1'lik maçta da görev alan Karabük bölgesi hakemi Burak Demirkıran yönetti.

Saat 15:00'te başlayan kaşılaşmaya yoğun ilgi gösteren Bartınspor taraftarı, hakemin kararlarına yoğun tepki koyarken, sahada da zaman zaman tansiyon yükseldi. Maçın ilk dakikalara istekli başlayan Bartınspor, Ankara temsilcisinin oyunda dengeyi sağlamasıyla birlikte orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilk yarı golsüz kapandı: 0-0.

Gergin geçen ilk yarının ardında ikinci yarıya daha hırslı başlayan Bartınspor, 58.dakikada kaptan Özer'le 1-0 öne geçti. Golden sonra beraberlik için Bartınspor kalesini baskı altına alan Haymana Belediyespor ile bulduğu kontra ataklarda farkı açmaya çalışan Bartınspor tabelayı değiştiremedi ve maç 1-0 Bartınspor'un üstünlüğüyle sona erdi.

Bu skorla 2019-2020 sezonunda Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6.grupta ilk golü ve ilk puanlarını kazanan Bartınspor büyük moral kazandı.

Bartınspor, önümüzdeki hafta sonu Bolu deplasmanında Göynük Belediyespor'a konuk olacak. Bartınspor sezon öncesi hazırlık maçında Göynük Belediyespor'u 3-1 mağlup etmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.