Bartınspor'dan Başkan Akın'a Ziyaret

Bartınspor yönetim kurulu, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Başkan Mehmet Bulut beraberinde çok sayıda yönetim kurulu üyesi ile birlikte Belediye Başkanı Cemal Akın'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret hakkında açıklama yapan başkan Akın; "Ziyaretime gelen Bartınspor Kulübü Başkanı Mehmet Bulut ve yönetimi ile fikir alışverişinde bulunduk. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi. Bu yıl Bartınspor için herkesin kenetlenmesi gerektiğinin altını çizen Başkan Cemal Akın, ciddi anlamda destek vereceklerinin sözünü verdi.

Başkan Akın; "Bütün enerjimizi Bartınspor için harcamalıyız. 7’den 70’e herkesi maddi manevi destek olmaya çağırıyorum. Bu yıl şampiyon olmamız gerekiyor. Kamuoyundan aldığım izlenimlere göre futbolcular çok iyi. Bartınspor için kenetlenmemiz gerekiyor. İlimizin tanıtımı için Bartınspor’a büyük iş düşüyor. Sadece kültür ve turizmle değil sporla da ilimizi güzel bir şekilde tanıtmamız mümkün olacaktır. Bartınspor sadece Bartın’ın takımı değil Ulus, Kozcağız, Hasankadı, Kurucaşile, Amasra, Kumluca’nın takımları yani Bartın’da yaşayan doğan herkesin takımıdır. Bu yüzden Bartınspor’a destek olmamız gerekiyor. Biz Bartın Belediyesi olarak her zaman destekçisi olduğumuz Bartınspor’un bu yılda ciddi anlamda destek olmaya devam edeceğiz. Bu kentten ekmek yiyen herkesin Bartınspor’a destek olması gerekiyor" dedi.

Bartınspor Başkanı Mehmet Bulut, Başkan Akın'a çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Bulut, “Futbolcularımızın hepsi Bartınspor’umuzun başarısı için mücadele edecek. Arkadaşlık, kardeşlik, birlik ve beraberlik içerisinde bu takımı en iyi yerlere getireceklerini umut ediyoruz. 2017 – 2018 sezonu için kenetlendik. Bartınsporumuz için elimizden geleni yapıyoruz. Yeni sezonda birlik ve beraberliğimizle bu işi başaracağız. Her türlü fikre açığız. 7’den 70’e herkesin kulübümüzün yanında olması gerekiyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bartinspor hendekyani 7 yıl önce

Yillardir paralar uçtu. Başarısızlık arkasında belediye de var.sözde milliyetçi kişiliğe sahipler.dışarıdan gelenlere paralari bol bol verdiniz.kendi evlatlarinizi bedavaya oynatti niz
Bunun vebali ustunuzde. Bu senede aynı hatayi yapıyorsunuz
4 liralık elmayı 10 liraya alıyorsunuz her sene