Öne Çıkanlar Cemal Akın Kozcağız Mehmet Altınok Bartın Belediyesi Karabük Bartın Bartınspor ÇED

Bartınspor Evinde seriye bağladı: 3-0
 2017-2018  sezonu Spor Toto bölgesel amatör ligde Şampiyonluk mücadelesi veren Bartınspor sahasında Ankara temsilcisi Sincan Belediyespor'u ağırladı.

İlgili Foto Galeriye Git

 Bartın Atatürk Stadı'nda saat 14:00 te başlayan karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemlerinden Tolga Akbaba  yönetti.  Kapalı havaya rağmen tribünlerdeki yerini alan yüzlerce Bartınspor taraftarı şampiyonluk mücadelesi veren takımlarını  yalnız bırakmadı. 


Karşılaşmaya hızlı başlayan parton spor henüz ikinci dakikada emre Çağlar'ın golüyle 1-0 Öne geçti. Golden sonra ataklarını sürdüren Bartınspor onuncu dakika dolmadan farkı ikiye çıkarttı: 2-0.  İlk yarının  kalan dakikalarında da üstün bir oyun sergileyen Bartınspor üçüncü golü bulamadı ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya da hızlı başlayan Bartınspor Eray Şekerci ile skoru 3-0 yaptı. Ankara temsilcisi karşısında üstün oyununu maç sonuna dek taşıyan  temsilcimiz dördüncü golü bulamadı. Sincan Belediyespor'un farkı azaltma çabaları da sonuç vermeyince maç 3-0 sona erdi.

Bu skorla puanını 12'ye çıkaran Bartınspor, grupta 2.sıradaki yerini korudu.

Bartınspor önümüzdeki hafta sonu Bolu deplasmanında Yeniçağaspor'a konuk olacak.

Fikstür ve puan durumu
www.bartinspor.com
facebook.com/bartinspor
twitter.com/bartin_spor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ördekmiyiz biz. 6 yıl önce

bartın şehir stadında koltuklarınıza oturmak için bir karış suyun içinden geçmeniz lazım.dökülmüş kırılmış yer karoları.üzerine bir karış su.kimse görmüyor mu bunları...tuvaletler ise bir alem.i̇ki göz tuvalet bir lavoba devre arasında kuyruk.tek kelime ile rezalet...

Avatar
Bartınlı 6 yıl önce

tebrik ederiz sporcularımızı, teknik heyeti ve yönetimi.

Avatar
EDU 6 yıl önce

seriye baglasa ne olacak farkındamısnınız amatördö aynaya dönüp bakın biraz uretmeyen calısmayan kişiliksiz bartın