Bartınspor kritik virajda

Bu sezon oynadığı futbol ve aldığı puanlarla dikkat çeken Tosya Belediyespor karşısında çok önemli bir maça çıkacak olan Bartınspor, zirve yarışında ben de varım demek için Kastamonu'dan puan veya puanlarla dönmesi gerekiyor.

4 Kasım Pazar günü Tosya İzzet Aksalur Stadı'nda oynanacak ve saat 13:30'da başlayacak maçı YİĞİT ÇETİNGÖZ(Hakem), N.ULAŞ KOÇER (1. Yardımcı Hakem), MEHMET CAN KÜÇÜK (2.Yardımcı Hakem), AYDIN BALCI (Dördüncü Hakem) hakem dörtlüsü yönetecek. Maçın gözlemcisi YEKTA İNCE.

Karakuş: Her şey bitmiş değil

Sincan maçında hakemle ilgili yaşadığı diyalogdan dolayı 10 gün hak mahrumiyeti ile cezalandırılan Bartınspor Teknik Direktörü Cüneyt Karakuş; "Önümüzde çok önemli 2 karşılaşma var. Amacımız Tosya ve Yahşian maçlarından puan veya puanlar almak. Daha hiç birşey bitmiş değil. 20 taneyi bulan maç oynacağız, benım Bartınspor seyircisinden isteğim takımlarına destek vermeleri ve oyuncularımıza sahip çıkmaları güzel günler yakında" dedi.

Aydın: Kazanmak Adına Herşeyi Yapacağız

Bartınspor Klubü Başkanı Aydın; "Ligde puan kaybetme lüksümüz artık kalmadı. Tosya maçını çok önemsiyoruz. Allah'ın izniyle Kastamonu'daki Tosya Belediyespor Maçından 3 puanla Döneceğiz" dedi.

Aydın: Ömertepesi 18 Kasım'a hazır

Ömertepesi Futbol Sahası hakkında bilgi veren Bartınspor Klubü Başkanı Aydın; "ABA inşaat olarak yapımını üstlenmiş olduğumuz Ömertepesi Futbol Sahası tamamlanmak üzere olup, seyirci kapasitesi  1750'ye çıkarılmıştır. Soyunma odaları yenilenmiştir. Ayrıca BAL ligindeki temsilcimiz Bartınspor 18 kasım'da ilk maçını oynaması için çalışmalar hızla devam etmektedir. Bartın Milletvekilimiz Sayın Yılmaz Tunç'a göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederiz" dedi.

Gün: Kazanmaktan Başka Çaremiz Yok

Bartınspor Basın sözcüsü Avukat Aykut Gün "Tosya maçını yeniden yarışa ortak olmak için kazanmak zorundayız. Biz yönetim olarak futbolcularımızın sıkıntılarını büyük oranda giderdik. Bu maç bizim için final niteliğinde, kazanmaktan başka çaremiz yok". dedi.

Bu arada Melih çağrı formasına kavuşuyor.  Sakatlığı tamamen geçen Melih takımla birlikte antremanlara başladı. Teknik direktör Cüneyt Karakuş'un şans vermesi halinde Tosya Belediyespor maçında takımdaki yerini alabilecek.


5. HAFTA Programı
4 Kasım Saat 13:30

Kozluspor-Geredespor
Sincan Bld.-Yahşihanspor
Sorgun Bld.-Akyurt Bld.
Kırıkkalespor-Kömürspor
Eskipazar Bld.-İskilip Bld.
Ostimspor-Adliyespor
Tosya Bld.-Bartınspor

Fikstür ve puan durumu
www.bartinspor.com
facebook.com/bartinspor
twitter.com/bartin_spor

(Foto:Ö.Altunsaban)

bartin.info

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.