Öne Çıkanlar Bartınspor Cemal Akın Yılmaz Tunç Seyfettin Azizoğlu 30 Ağustos 3 Kasım 25 Kasım UNESCO

Bartınspor Samsun'da Tekledi: 1-1

Geçen hafta evinde Turhalspor'u gole boğan Bartınspor, ilk yarının son hafta maçında Samsun deplasmanında 1930 Bafraspor'a konuk oldu.

Bafra İlçe Stadı'nda saat 13:30'da başlayan karşılaşmada ilk dakikadan itibaren atak bir futbol sergileyen Bartınspor, maçın henüz başında öne geçti. 7.dakikada gelişen Bartınspor atağında Emrah Sansar takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarının kalan dakikalarında kontrollü bir futbol sergileyen Bartınspor, soyunma odasına önde girmeye hazırlanırken 1930 Bafraspor 45.dakikasında Caner Çolak'la 1-1'lik eşitliği yakaladı ve ilk yarı bu skorla kapandı.

İkinci yarıya hırslı başlayan başlayan Bartınspor, galibiyet golü için ev sahibi ekip üzerine gitmeye başladı. Bir türlü aradığı golü bulamayan Bartınspor'da sinirler gerilmeye başladı. Maçı yöneten Yalova bölgesi hakemlerinden Ramazan Karahasan 60.dakikada penaltı bekleyen Gürcü golcü Toma'ya ikinci sarıdan kırmızı kartını gösterdi ve Bartınspor sahada 10 kişi kaldı. Kalan yarım saatlik sürede sahada bir kişi eksik oynayan Bartınspor kontrollü bir oyun sergileyerek ani ataklarla Bafra kalesine gitti ancak skoru değiştirecek golü bulamadı ve maç 1-1 sona erdi.

Bu skorla ligin ilk yarısını 17 puanla kapatan Bartınspor, 18 Ocak'ta başlayacak ikinci yarının ilk maçında Ladik Belediyespor'a konuk olacak.

13. HAFTA
1930 Bafraspor 1-1 Bartınspor
Ladik Belediyespor 1-0 G.Orduspor
Fatsa Belediyespor 1-2 Sinopspor
Y.Amasyaspor 4-0 DÇ Yenicespor
Ulukavakspor 1-11 Çarşambaspor
Kastamonu 1966 2-1 Termespor
Turhalspor 1-1 Ünyespor

Fikstür ve puan durumu
www.bartinspor.com
facebook.com/bartinspor
twitter.com/bartin_spor
youtube.com/bartinspor74

bartin.info

Anahtar Kelimeler:
Bartınspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.