Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük Dorukhan

Bartınspor Ulus'a Şans Tanımadı: 5-2

2017-2018 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de Bartın'ı temsil edecek takımın belirleneceği baraj maçında Bartınspor ile Amasraspor'u yenerek Bartın Amatör Lig şampiyonu olan Ulus Çınarspor karşı karşıya geldi.

İlgili Foto Galeriye Git

Bartın Atatürk Stadı'nda oynanan ve Bolu bölgesi hakemlerinden Can Durgut'un yönettiği maça Bartınlı spor severler yoğun ilgi gösterdi.

Saat 16:00'da başlayan karşılaşmaya hızlı başlayan Bartınspor 5.dakikada Oğuzcan'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonra ataklarını sürdüren Bartınspor 25.dakikada Uğur'la durumu 2-0 yaptı. İlk yarının kalan dakikalarında skor değişmedi ve Bartınspor soyunma odasına 2-0 önde girdi.

İkinci yarıya istekli başlayan Ulus Çınarspor defansta derin boşluklar vermeye başladı. 55.dakikada gelişen atakta Utku skoru 3-0'a taşıdı. Ataklarını sürdüren Ulus temsilcisi, Bartınspor'un Lazarov lakablı eski futbolcusu Saadettin Yavuz ile farkı 2'ye indirdi:3-1. Dakikalar 80'i gösterirken sahneye çıkan Ömer Can skoru 4-1'e taşıdı. Dakikalar 90'ı gösterirken Lazarov skoru 4-2'ye taşıdı. Uzatma dakikalarında Ali Rıza skoru ilan etti:5-2

Bartınspor bu skorlar 2017-2018 sezonunda da Bartın'ı Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) temsil etme hakkı kazandı.

Fikstür ve puan durumu
www.bartinspor.com
facebook.com/bartinspor
twitter.com/bartin_spor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kumlucali 7 yıl önce

hersene ayni terane. o zaman bartin amatör ligi neden var. bartin spor kacyildir bal da bi halt edemeden geri geliyo bartin amator sampiyonunu yenip tekrar bal ligine kacinci yil artik bartin sampiyonu direkt bala gitmeli