Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz

Bartınspor Yozgat'a moralli gidiyor
FOTO GALERİ

Martılar yağmurda çalıştı

Ömertepesi Futbol sahasında yapılan antrenmana Ferhat Uysal, Volkan Sipahi ve Eray Yılmaz’da katıldı. Geçen hafta kendi sahasında Akyurt Belediyespor’u 3-1 yenerek moral bulan kırmızı-siyahlı ekip, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Sorgun Belediye maçının hazırlıklarını dün yaptığı son antrenmanla tamamladı.Pazar günü Yozgat deplasmanına konuk olacak Bartınspor, diğer takımlar gibi dünü yağmurlu havada yaptığı çalışmayla sürdürdü. Zor şartlarda yapılan antrenmanın ilk bölümü ısınma açma germe hareketleri ile başlarken futbolcular daha sonra iki gruba ayrılarak dar alanda top kapma çalışması yaptılar. Antrenmanın an bölümünde taktik çalışma gerçekleştirilirken önceki gün antrenmanda yer almayan Ferhat Uysal, Volkan Sipahi ve Eray Yılmaz idmanın tamamında yer aldılar. Kırmızı-Siyahlılar Sorgun maçı hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla tamamladı ve öğleden sonra maçın oynanacağı Yozgat’a gitti.

Aydın “ Primleri Ödedik ”

Bartınspor takımında haftalardır paraları oyuncuların paraları ödenmiyor şeklinde yapılan yorumlara son noktayı Kulüp Başkanı Ercan Aydın koydu. Haftalardır basında çıkan haberler yönetimi zor durumda bırakırken, takımın da ligde kötü durumda olması taraftarları da üzmüştü. Kırmızı-Siyahlı ekip, geçen hafta kendi sahasında Akyurt Belediye karşısında alınan 3-1’lişk galibiyet zirve yarışında yeniden umutlanmasına neden oldu. Bartınspor yönetimi Oyuncuların birikmiş primlerini ödemek için dün akşam acil toplantı yaptı. Bartınspor yönetimi, oyunculara Sorgun maçı öncesi primlerini ödeyerek rahat bir nefes aldı. Bartınspor Kulüp Başkanı bugün yaptığı açıklamada oyunculara birikmiş primlerini ödediklerini söyledi.

Aydın; “Bu akşam 5 yönetici arkadaş kendi cebimizden para toplayarak futbolculara yaklaşık biriken 7 maç başının 6 maça yakın primlerini ödedik. Ama bu arkadaşlarımız ve ben çok yorulduk sırf takım hedefinden uzaklaşmasın diye elimizden geleni yapıyoruz. Çıksınlar saydıklarımızın en azından birer maç sözü versinler. Şu takımı çıkaralım yoksa yine olmayacak. Haydi Bartın el ele verip çıkalım 3.lige” açıklamasında bulundu.

M.Bayraktar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.