Bartınspor'da Kritik Toplantı
Bartınspor yönetim kurulu başkan Mehmet Somaklı başkanlığında Bartın Belediye başkan yardımcısı Hüseyin Çetin ile bir araya geldi.

Bartınspor basın sözcüsü Murat Yıldırım yaptığı açıklamada; "Yapılan ciddi transferlerden dolaylı bütçeyi dengelemek için yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişnde bulunmak için toplandık. Bartın'da sanayicilerimiz ve hatırı sayılır şahsiyetler ziyaret edilerek maddi sorunları da çözüp mutlak şampiyonluk için gerekli tedbirlerin alınması kararlaştırıldı" dedi.

Basın sözcüsü Yıldırım; "Bölgesel Amatör Lig'deki son sezonumuz olacağına olan inançla herkesin desteğini bekliyoruz" dedi.

bartin.info

Anahtar Kelimeler:
Bartınspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
... 10 yıl önce

Topçuyu hocayı rahat bırakın yeter.bırakın herkes işini yapsın.başarı o zaman gelecektr.

Avatar
show bitti. 10 yıl önce

olmayan parayı harcadınız . show yaptınız. şimdi derdi başladı. ilk yarı en az beş futbolcu ile saçma mazeretler öne sürülerek yollar ayrılır.